Cum deschizi o conservă folosind doar mâinile goale. Tehnica de supraviețuire pe care trebuie să o știe toată lumea

Dacă te afli vreodată într-o situație extremă de supraviețuire în care produsele alimentare proaspete sunt puține, știi deja faptul că cea mai bună alternativă o reprezintă conservele.

Pentru că rezistă ani de zile, specialiștii recomandă să înlocuim regulat conservele din kitul se supraviețuire pregătit în caz de pericol.

Timp de decenii întregi, oamenii din toată lumea s-au simțit obligați să se pregătească pentru ce este mai rău. Amenințările de război nuclear, cataclismele naturale ori războaiele i-au făcut pe oameni să învețe că pavăza bună trece primejdia rea.

Există însă și o problemă. De obicei, conservele au nevoie de un deschizător special, în cazul în care nu au cheiță, iar dacă te afli în imposibilitatea de a avea deschizătorul, lucrurile se complică.

De aceea, este foarte important ca toată lumea să știe anumite trucuri, pentru a nu se afla într-o situație critică. Înainte de a pleca într-o excursie, sau pur și simplu pentru a învăța o tehnică minunată de supraviețuire, iată cea mai simplă tehnică pentru a deschide orice tip de conservă.

Mulțumită utilizatorului CrazyRussianHacker de pe YouTube, folosind metoda sa simplă, veți putea consuma conținutul conservei în numai câteva secunde.

Ai nevoie doar de o conservă și de o bucată mică de beton. Se așază conserva cu parte de sus pe beton și apoi se aplică presiune pe partea laterală a cutiei. Se freacă înainte și înapoi timp de câteva secunde.

După aceea, se ridică ușor conserva și se răsucește astfel încât partea frecată de beton este îndreptată în sus.

Cu grijă pentru a evita accidentarea, aplică presiune, lucru care slăbește garnitura metalică.