Cumnata Biancăi Drăgușanu e ofițer și are o siluetă impecabilă. Nu-ți poți lua ochii de la ea! Cum arată sora lui Victor Slav, care lucrează în cadrul Ministerului de Interne

Victor Slav are o soră, o brunetă focoasă, care lucrează în Ministerul Afacerilor Interne.

Victor Slav, coleg de televiziune cu actuala lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, are o soră extrem de frumoasă. Sora lui Victor Slav se numește Cătălina și este o brunetă focoasă, căsătorită și mama unei fetițe pe nume Brianna.

Cătălina nu este persoană publică, dar a apărut uneori la evenimente alături de ea, relația dintre cei doi frați fiind una cât se poate de bună.

Un amănunt mai puțin știut despre Cătălina, sora lui Victor Slav, este că aceasta lucrează în cadrul Ministerului de Interne.

Cătălina, care este mai mare decât Victor Slav, este ofițer specialist în cadrul Inspectatoratului General pentru Imigrări.

Sora lui Victor Slav arată extraordinar de bine, are o siluetă impecabilă, pe care nu ezită să și-o arate în ținute elegante, care îi pun în valoare atuurile fizice.

„Mi-ar fi plăcut să lucrez în televiziune… Da, cu siguranţă, dar am o vorbă: nu puteau fi două vedete în familie. Glumesc.
Adevărul este că nu am încercat să văd dacă mă descurc, dacă sunt acceptată în acest domeniu. Nu cred că trebuie să fii doar o imagine, trebuie să transmiţi şi celalalte calităţi, în cazul în care există – inteligenţă, inventivitate, simplitate, perspicacitate – pentru a rămâne în showbiz.

Eu lucrez în Ministerul Administaţiei şi Internelor, la Inspectoratul General pentru Imigrări pe fonduri europene. Nu am vrut să îmbrăţisez meseria de ofiţer, doar profesia de economist, dar printr-o conjunctură favorabilă la acel moment am ajuns să lucrez aici.

Nu mă identific nici după ani cu această meserie, dar oamenii şi faptul că mă simt utilă în ceea ce fac mă ţin încă aici”, povestea Cătălina într-un interviu pentru protv.ro.

Uite cum arată frumoasa Cătălina:

Sursa: libertatea.ro 

 

CITEȘTE ȘI: Cei care știu că-i mama lui Victor Slav, poate se uită dubios și își dau coate. Nimeni nu știe că adevărul are legătură cu banii. Incredibil ce face mama prezentatorului pe stradă!

Victor Slav este cunoscut drept „băiatul de la Meteo”, iar acum prezintă o emisiune de showbiz la un renumit post de televiziune, acolo unde este coleg cu frumoasa brunetă Andreea Mantea.

Victor Slav are o relație cu Bianca Drăgușanu, cei doi având împreună o fetiță, Sofia Natalia.

La emisiunea pe care o prezintă împreună cu Andreea Mantea,  Victor Slav și-a amintit de vremurile de altădată și despre cum a câștigat primii săi bani.

„În urmă cu vreo 20 de ani poate chiar mai mult, când eram și eu model, fotomodel. Până să ajung eu cu pătrațele eram frumușel, drăguțel. Până să ajung eu să fac prezentări, făceam sampling și împărțeam flyere. Și așa am câștigat eu primii bănuți.

Mama, acum, când merge pe stradă și îi întinde cineva un flyer, întotdeauna îl ia pentru că își aduce aminte că și băiatul ei făcea asta cândva”, a mărturisit Victor Slav.

Sursa: libertatea.ro