Dacia pe care, dacă o vezi pe stradă, o confunzi cu una dintre cele mai de fiță mașini din lume! Cât costă noul model -Foto

Dacă în acest moment cel mai bine vândut model în Europa din segmentul său este Logan-ul, Dacia, spun specialiștii, are un potențial și mai mare.

Un artist digital a prezentat o ipoteză legată de un viitor sedan Dacia de segment superior. În ofertă este prezentată o berlină-coupe cu patru uși care poartă numele Logan Lux și care ar avea șanse să se ridice la nivelul cerințelor oricărui client român al acestui tip de mașini.

Blocurile optice frontale sunt lipite de grilă, în stilul ultimelor generații ale modelelor BMW, iar jocurile de lumini din interior sunt rectangulare.

Dacă ar fi fabricat în realitate, modelul Dacia Logan Lux ar costa aproximativ 10.000 de euro.

Sursa: a1.ro

 

CITEȘTE ȘI: Oana Lis are nevoie mare de bani! Acum își vinde mașina: „Am dat pe ea 24.000 de euro, are 50.000 de kilometri”. Cu cât își vinde mașina! A lăsat la preț, ce chilipir!

 

Oana Lis se află într-o situație delicată. Soția fostului primar al Bucureștiului, Viorel Lis, încearcă să facă rost de bani pentru a plăti datoriile acumulate de șoțul ei la jocurile de noroc. O soluție la îndemâna vedetei este vânzarea mașinii, dar din păcate, de trei luni, aceasta nu a găsit niciun cumpărător.

Dacă inițial cerea 7.000 de euro, se pare că acum a scăzut prețul la 5.700 de euro, în speranța că îi va găsi un nou posesor.

„Vând maşina, ce să fac? Am dat pe ea 24.000 de euro, am 50.000 de kilometri pe ea. Aş dori să primesc în schimbul ei cam 7.000 de euro. Este o maşină micuţă, poate fi parcată oriunde. Poate prinde inclusiv viteze mari. Viorel Lis nu ştie. Dar ce? Trebuie să ştie el? Sunt primul cumpărător al maşinii, nu am avut probleme cu ea. Consumă cam mult, în jur de 10, 12, 13, 15 litri… E pe benzină. Sunt diperată. Vând maşina pentru a-i plăti datoriile lui Viorel pentru că joacă la păcănele zilnic. Acum e la o agenţie, a plecat fără voia mea. El zice că nu e dependent, dar un om care joacă zilnic e dependent. Cheltuie foarte mulţi bani la păcănele. Are mari datorii din cauza păcănelelor. Să joace şi el o dată pe lună. Şi mie îmi place să joc, dar ocazional”, declara Oana Lis în urmă cu trei luni.

Sursa: cancan.ro

 

CITEȘTE ȘI: Se plimba pe plajă când a văzut cum valurile puternice înghițeau mașina. „Ajutați-ne! Mama noastră vrea să ne omoare” A rămas fără cuvinte când a văzut cine era înăuntru

 

Era o zi obișnuită, în primăvara anului 2014. Tim Tesseneer era împreună cu familia de-a lungul plajei Daytona din Florida, când a văzut brusc ceva ciudat. Un minivan se îndrepta spre ocean.

Soția lui Tim și-a luat camera și a început să filmeze. Apoi, câteva secunde mai târziu, a auzit un urlet disperat de ajutor. Păreau să fie galsul unui copil mic. Așa că, fără să ezite, Tim a sărit din mașină și a alergat către acel loc. Dar nu era pregătit pentru ceea ce urma să găsească înăuntru.

A văzut doi copii pe bancheta din spate, care strigau după ajutor. „Ajutați-ne! Ajutați-ne! Mama noastră vrea să ne omoare”, au țipat atunci cei mici.

Mama lor era pe scaunul șoferului și era evident că nu era în regulă. „S-a uitat spre noi cu o privire îngrozitoare. Nu-mi place să folosesc asta, dar arăta ca și când ar fi fost posedată!”, a declarat Tim.

În acel moment, un alt trecător a venit la Tim și a încercat să interacționeze cu mama și să scoată copiii din mașină. Apoi, în cele din urmă, au reușit să deschidă ușa mașinii și să salveze copiii.

Dar, pe măsură ce mașina se îndrepta tot mai mult spre ocean, Tim a văzut că mai era un copil așezat pe bancheta din spate. Mama a ieșit calmă din mașină, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce automobilul plutea în mare, cu copilul încă înăuntru.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, mulțumită oamenilor care au intervenit și au scos copilul înainte ca valul să înghită complet mașina.

Se pare că mama suferea de afecțiuni psihiatrice și era în evidența personalului medical. După acest episod, femeia a fost supusă la mai multe teste, dar ea nu mai reprezintă o amenințare pentru copiii săi.