Dan Bittman, declarații dure despre Holograf: ”M-am săturat…”

Problemele dintre Ban Bittman și Holograf par să devină din ce în ce mai serioase, cântărețul părând să dea apă la moară celor care prevestesc că trupa al cărei solist este ar fi la un pas să se destrame.

Cum toată crema lumii mondene a ajuns, în minivacanța de 1 mai, pe Litoral, pentru ”încălzire”, Dan Bittman a organizat o petrecere pe cinste pe domeniul său, alături de mai multe vedete. Iar acolo, ca un făcut, printre invitați s-a aflat și Cătălin Scărlătescu, unul dintre fanii declarați ai trupei Holograf.

Doar că pasiunea celebrului Chef pentru muzica trupei pare să îi fi ”stat în gât” lui Dan Bittman care, potrivit XNS, a făcut o serie de remarci cât se poate de acide la adresa formației. „M-am săturat de Holograf ca de mere acre”, i-a spus în glumă Dan Bittman lui Cătălin Scărlătescu în timpul petrecerii organizate.

De altfel, problemele din trupă sunt vechi și, chiar dacă se vorbește mai mult ”după perdea” despre neînțelegerile dintre Dan Bittman și restul formației, Edi Petroşel a confirmat că situaţia în Holograf este delicată.

”Este adevărat că treburile în formaţia Holograf nu mai sunt ca acum 10 ani, dar omul e liber să facă ce vrea. Dacă Dan nu va mai vrea să cânte, atunci ne vom gândi şi noi la planul B. Au fost situaţii când el a fost bolnav şi l-am aşteptat, am luptat pentru continuitate. Dacă el va decide că vom rupe colaborarea, ne vom conforma. Deocamdată, avem programul făcut până pe august, diseară cântăm în Baia Mare”, a declara cu ceva vreme în urmă, Edi Petroşel.

Sursa: click.ro