Dan Negru a vorbit despre salariu

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a comentat pe marginea salariului pe care l-ar ]ncasa din televiziune.

Dan Negru, care este căsătorit și are doi copii, este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din România. A moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de mare priză la publicul telespectator.

Dan Negru, care nu apare niciodată în reclame de televiziune, a vorbit despre salariul său într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de pe un site de socializare.

Acesta afirmă că nu încasează 40.000 de euro, așa cum se speculează.

“Nu iau 40 mii de euro pe lună din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă așa ceva, dar și pentru că meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut. Ea există doar ca să justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu în eșecul “Ie Românie”, pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat în succesul “Exatlon”.

Am un job de acar Păun. Când într-un accident feroviar petrecut la Buzău au murit 66 de oameni a fost găsit un singur vinovat: Ioan Păun, un acar.
De Revelion, un ziarist mi-a spus că nu va da stirea “Negru, lider de 18 ani”, dar ca are pregătită prima pagina pentru când va fi
“Negru, prima dată înfrânt de Revelion”.
Meserie de acar Păun în care nu câștigăm 40 mii/lună nici eu, nici Esca, nici Cabral și nici Răduleasca…”, a explicat Dan Negru.