Dani Oțil îi atacă grav: „Eu am mâncare acasă!” Sunt colegii lui, dar uite ce a putut să spună despre ei! Așa ceva nu se face!

Dani Oțil (37 de ani) este un om tot mai ocupat de când și-a deschis un restaurant alături de un amic foarte apropiat care lucrează în domeniu. Împărțit între restaurant și emisiunea matinală prezentată alături de Răzvan, nu prea mai are mult timp liber, dar prezentatorul nu se plânge. Totuși, se pare că are o problemă cu colegii săi de breaslă care obișnuiesc să meargă la toate evenimentele mondene, ba chiar a și zis de ce el refuză mereu să participe.

Prezentatorul Tv a participat recent la un eveniment, la care și-a făcut apariția pe scuter, și a vorbit despre proiectele pe care le are, dar a dezvăluit și de ce nu este un fan al întrunirilor mondene. Explicația pe care a furnizat-o Dani pentru lipsa dorinței de a participa la evenimente alături de colegii săi poate fi considerată, de către unii, o insultă la adresa unora dintre vedetele autohtone, scrie click.ro.

“Eu am de mâncare acasă. Sunt unii care vin la toate evenimentele posibile, cred că nu au mâncare sau suc sau apă… sau șpriț. Eu am și restaurant, și-n loc să mănânc la ații, mănânc la mine”, a declarat Dani Oțil, potrivit Libertatea.

Dani este proprietarul restaurantului The Grill, din zona Parcului Herăstrău, și a și precizat de ce a decis să meargă pe acest tip de afacere: ”De 20 de ani încoace, eu nu mănânc acasă. Aşa că, tot umblând şi mâncând, am strâns o mulţime de idei, alături de asociatul meu, care a avut trei restaurante în Londra şi acum s-a mutat în România. Am zis că trebuie să se concretizeze ceva, pentru început într-un concept de cafenea, nu neapărat cu mâncare gătită. Apoi, am zis că e păcat de resurse şi am decis să mai punem nişte bani şi să facem un restaurant. Trei sferturi din meniu este inspirat din America de Sud”, ne-a povestit Dani Oţil.

CITEȘTE ȘI:

Bombă în showbiz! O celebră cântăreață de muzică populată iubită de o țară întreagă a divorțat în mare secret! Sunt informațiile momentului, la ei doi nu se aștepta nimeni!

Surpriză uriașă în folclorul românesc! Silvana Rîciu şi soţul ei au divorţat, conform informaţiilor din presă, iar totul s-a petrecut în mare secret, totul s-a petrecut la notar. Silvana s-a căsătorit cu soțul ei din tinerețe, au avut o căsnicie fericită și s-au bucurat împreună de doi copii. Andrada (9 ani) si Luca (7 ani) le-a umplut sufletele de fericire. Cu trecerea anilor însă, între ei au intervenit neîntelegeri, s-au răcit, însa nu au divorțat, totuși, iată că momentul dureros nu a putut fi evitat la nesfârșit.

De altfel se pare că cei doi au decis de comun acord ca fiecare să își trăiască viața după cum îi place, sau cel puțin așa declara artista în urma cu câteva luni:

“Cu partea sentimentala… Eiiii, nu stiu ce sa zic! (rade – n.r.) Poate anul asta imi aduce un divort. Noi stam impreuna, de foarte multi ani, pentru copii. In rest, fiecare cu viata lui. Dar asta se intampla de multi ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verigheta nu mai port de multi ani, doar inele de toate felurile. Nu am vrut sa vorbesc despre viata mea sentimentala pentru ca nu vreau sa le fac nici eu, nici sotul meu, rau copiilor. De aceea am si ales sa ramanem impreuna pana mai cresc. Acum… cum va vrea Dumnezeu sa rezolve lucrurile, noi ne supunem voii Divine. Incercam sa fim buni parinti si speram ca la un moment dat sa fim si noi fericiti candva cu cineva separat”, declara Silvana Râciu, în ianuarie, pentru wowbiz.ro.

“Silvana Riciu si sotul ei au fost la un notar din zona Rahova ca sa divorteze. Intamplator ma aflam chiar acolo, la coada, zilele trecute, cand artista venise sa-si ridice actul de divort si chiar despre acest lucru vorbea cu cineva”, a dezvaluit pentru sursa citată o persoană care a fost la notar în ziua în care interpreta și-a ridicat certificatul de divorț.

Deși a fost contactată telefonic, cântăreața nu a dorit să cometeze pe marginea subiectului. Totuși, se pare că ea și soțul său încă trăiesc sub același acoperiș, cei doi păstrează o relație foarte civilizată de dragul copiilor pe care îi educă cu multă dragoste și grijă