De fiecare dată când pleacă în excursie, ea adoarme buștean. Acest bărbat i-a făcut soției sale fotografii, iar rezultatul te va face să râzi cu lacrimi. Galerie foto:

Se știe faptul că uneori călătoriile pot fi plictisitoare atunci când mergi pe locul din dreapta. Așa că mulți „copiloți” ajung să doarmă în timp ce șoferul conduce. Iar un bărbat a decis să îi facă o fotografie soției sale de fiecare dată când plecau în călătorie.

Excursiile sunt uimitoare întotdeauna. Nu știi ce ai putea vedea pe drum și la destinație, precum și pe cine ai putea cunoaște. De asemenea, ai parte de timp de calitate alături de partenerii de drum.

Un utilizator al platformei Reddit, MrMagoo21, adoră să călătorească des cu mașina, alături de soția sa.

Își face provizii de snacksuri și așteaptă un partener de călătorie la fel de entuziasmat ca el. Însă soția sa nu este de acceași părere. Chiar dacă aceasta se bucură de fiecare călătorie, nu este tocmai „prezentă”. Pentru a le arăta tuturor cum se comportă ea pe drum, bărbatul i-a făcut mereu câte o fotografie. Iar rezultatul este unul spectaculos.

El a dezvăluit că atunci când era copil, soția sa avea rău de mașină, așa că părinții săi îi dădeau medicamente ca să treacă mai ușor peste această situație, așa că adormea imediat după ce i le administrau. Așa că nu este greu de înțeles că aceasta are antrenament la drumuri lungi și că adoarme imediat chiar și acum.

Din fericire, bărbatul nu se supără și este mereu amuzat să o vadă cât de repede adoarme. Iată ce fotografii i-a făcut:

CITEȘTE ȘI: „Femeia-vârcolac” și-a surprins soțul cu trăsăturile ei și l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil de ea. După nuntă, aceasta a luat o decizie radicală! Este de nerecunoscut după ce și-a ras tot părul

Supatra ‘Natty’ Susuphan este o femeie care suferă de sindromul Ambras, care presupune creșterea excesivă de păr pe corp. Dn dragoste pentru partenerul ei, ea a început să se radă după nuntă.

Decizia „femeii-vârcolac” a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că soțul ei s-a îndrăgostit de ea în starea în care era și nu i-a impus vreodată să se schimbe de dragul lui. Însă aceasta a decis că nu mai vrea să fie privită ca pe o ciudățenie a naturii,

Tânăra are păr în exces pe tot corpul, inclusiv pe față, iar în 2010 a devenit și deținătoarea unui titlu probabil nedorit, oferit de Guinness World Record.

Niciun tratament nu a oferit soluții definitive, nici măcat cel cu laser. Totuși, după căsătorie, tânăpra a început să se radă constant pe față.

Natty a reușit o performanță cu care nu se pot lăuda toate femeile: l-a făcut pe soțul ei să se reîndrăgostească de ea, după ce bărbatul a remarcat că cea cărea i-a jurat iubire veșnică are trăsături gingașe, de păpușă.

După căsătorie, Natty a început să se radă constant pe față, deși medicii au avertizat-o că există riscul ca pilozitatea să se îndesească. Însă de dragul soțului ei, femeia-vârcolac nu crede că este un inconvenient, iar acum, după mulți ani, aceasta este cu totul altă persoană, iar lumea nu mai întoarce privirea șocată, ci o admiră lângă soțul ei,