Destin groaznic pentru un român, în Germania! Bărbatul a căzut de la 35 de metri înălțime, din roata unui parc de distracții, sub privirile îngrozite ale martorilor!

Un bărbat de 31 de ani a murit într-un parc de distracții din Germania. S-a prăbușit de la 25 de metri înălțime de pe o roată uriașă, sub privirile îngrozite ale martorilor. Incidentul a îndoliat o sărbătoare care marcată în orașul Bonn.

Potrivit presei germane, românul era muncitor și se urcase pe roată de 55 metri dintr-un parc de distracții. Tocmai se încheiase un târg și lucra la dezasamblarea unei instalații. Martorii spun că l-au văzut căzând în gol de la înălțimea de 25 de metri.

Sunt șocat de acest accident și sunt alături de rudele și colegii victimei. E cu atât mai trist, mai ales că vine la finalul a cinci zile de distracție, iar acum, bucuria a fost umbrită de această tragedie, a spus primarul orașului Bonn.

Cauzele incidentului nu sunt, deocamdată, clare. La locul unde românul s-a prăbușit, colegii săi au depus flori și au aprins lumânări. Roata de 55 de metri din parcul de distracții din Bonn este unde dintre cele mai mari din lume.

Sursa: observator.tv