Dezvăluire neașteptată a lui Cabral! Ce se întâmplă cu el și soția lui, în aceste zile!

Celebrul prezentator de televiziune Cabral Ibacka a făcut cunoscut tuturor prietenilor săi virtuali modul prin care își menține bronzul perfect! Cabral a plecat cu rulota în vacanță!

Vedeta de televiziune a postat pe Facebook locația unde se află, respectiv localitatea mehedințeană Eșelnița. Postarea a fost însoțită și de o fotografie în care apare mașina și rulota prezentatorului emisiunii de la Pro TV ”Vorbește Lumea”, dar și mesajul: ”M-am hotărât să vă spun secretul… așa îmi mențin eu bronzul!”.

 

Cabral a plecat cu rulota în vacanță!

Postarea nu a rămas neobservată. Mulți prieteni virtuali l-au felicitat pe Cabral pentru inițiativa sa. ”Chiar îmi doreac și eu o rulotă (în viitorul apropiat), să plec de nebună prin țară”, a spus o prietenă virtuală a vedetei.

Cabral a plecat cu rulota în vacanță!

Cabral a plecat cu rulota în vacanță!

Cabral a plecat cu rulota în vacanță!

CITEȘTE ȘI: 

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.