Din păcate începem ziua cu o veste tristă! Este vorba despre Dana Marijuana! Familia trece prin clipe cumplite. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp!

Dana Coteanu ‘Marijuana’ trece prin clipe îngrozitor de dureroase în aceste zile, asta fiindcă tatăl vedetei, care suferea de diabet și avea și grave probleme cu inima, s-a stins din viață. „Tatăl meu a murit! suferea de diabet si avea probleme grav cu inima.” a declarat Dana Coteanu ‘Marijuana’.  Totuși, vestea că tatăl Danei Cotea, cunoscută publicului drept Dana Marijuana a murit a șocat întreaga lume a showbiz-ului românesc. Părerile au fost împărțite în această situație, însă Dana a făcut o declarație la care nu se aștepta nimeni. Tatăl Danei nu a murit de curând, așa cum s-a vehiculat inițial, ci în urmă cu un an, potrivit click.ro. 

Dana Marijuana a explicat că nu și-a dorit să se știe la momentul respectiv faptul că tatăl ei a decedat deoarece nu ar fi un lucru cu care s-ar fi lăudat: “Nu am spus nimănui, nu am vrut să se stie. Nu e un lucru cu care să te lauzi, chiar nu voiam să se afle. Sunt problemele noastre, nu interesează pe nimeni ce s-a întâmplat. Tatăl meu a murit anul trecut, nu acum, dar nu am vrut să spun nimic”, a declarat Dana Marijuana pentru wowbiz.ro.

Din păcate problemele fostei cântărețe nu se opresc aici… Dana Marijuana și-a lăsat copiii într-un centru de plasament datorită problemelor cu care se confruntă: „Una e la grădiniţă săptămânală… iar de una are grijă practic tot statul… ” a mai declarat Dana Coteanu ‘Marijuana’ pentru wwww.spynews.ro.

Reporterii l-au surprins într-o dimineață, pe tatăl Danei Coteanu, Ion Coteanu, ieșind de la spitalul de urgenţă Floreasca, tatăl Marijuanei ajunsese parcă la capătul puterilor şi la fundul sacului. Şi el şi nepoţica pe care o creştea, fiica cea mare a Danei, primeau de mâncare de la băiatul bătrânului. Acum doi ani, în octombrie, Ion Coteanu ar fi trebuit să-şi depună dosarul pentru pensionare, însă suferise un infarct şi a stat patru luni internat în spital.

În ceea ce le privește pe nepoțelele lui, Ion Coteanu le ajuta cu tot ce putea, din puținul lui le cumpăra celor două fetițe lucruri, haine, rechizite pentru şcoală. În plus, pe Alessia (10 ani) o ducea la şcoală şi făcea şi lecţii cu ea.

Deși cu substanțele interzise Dana a avut o relație complicată care a dus-o de multe ori la spital sau la certuri în familie şi scandaluri cu tatăl ei, Ion Coteanu, de câțiv a ani fosta cântăreață a uitat și a lăsat în urmă acea parte a vieții ei, alegând un stil de viață mai echilibrat și mai sănătos, ceea ce înseamnă că ea și tatăl ei au avut o relație bună către finalul vieții acestuia din urmă.

CITEȘTE ȘI:

Dana Marijuana i-a lăsat cu gura căscată pe oamenii din parc acum două zile! Ce făcea vedeta nu se așteptau să vadă în zeci de ani: „Nu îi e deloc rușine la…!” Poza cea mai rară

Dana Coteanu (38 de ani) cunoscută drept Marijuana, solista care în urmă cu 15 ani făcea furori cu piesele „Tre să spun” sau „Cea mai fidelă fată”, a tot încercat să revină în lumea muzicală, însă, după câteva încercări timide, pare că s-a reprofilat. Mai exact, vinde bijuterii, brățări, mărgele și cercei, lucrate de mâna ei, dar și alte obiecte.

În urmă cu câteva zile, în timp ce se afla la un târg din centrul Capitalei, ea s-a pozat în fața unei tarabe, plină cu huse de telefon, dar și cu CD-uri muzicale vechi. Fanii au felicitat-o că știe să scoată bani și din piatră seacă, iar ea părea mulțumită de afacere.

Dana are două fiice, Elena (în vârstă de 3 ani) și Alesia (11 ani), de care are grijă singurică. Fata cea mare îi calcă pe urme, postând anul trecut o filmare pe Internet, în care interpretează perfect o piesă extrem de grea, din repertoriul internațional: „Am mari emoții când o aud cântând”, a spus Marijuana atunci.

Iată cum arată Dana Marijuana vânzând la tarabă, fără să îi fie deloc rușine de faptul că muncește cinstit. Bravo ei!