Doar amintirea a mai rămas din Tanța lui Teo. Actriţa Nuami Dinescu e total schimbată! Treci pe lângă ea pe stradă și nu o mai recunoști!

Actrița Nuami Dinescu a trecut prin multe transformări uluitoare de când era partenera de emisiune a mult mai celebrei Teo Trandafir. La 55 de ani, fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir a dat jos vreo 10 kilograme, şi-a schimbat culoarea părului şi este mult mai optimistă.

În ceea ce privește silueta, Nuami Dinescu nu vrea să se laude, spune doar că se menține ocupată, iar asta o ajută și îi dă o stare de bine. Transformarea ei nu a trecut neobservată fanilor. „Nu mai semeni tu cu tine/ da’ iti sade tare bine!”, i-a spus chiar o bună prietenă. Iar alta a adăugat „Măi, măi, dar tu înflorești pe zi ce trece! Se vede pe chipul tău că îți este bine”.

În 2013, Nuami a scris o carte intitulată sugestiv: „Eu nu sunt Tanţa”. „O iubesc pe Tanţa. Eu am vrut ca cei care o ştiu pe Tanţa să o cunoască şi pe Nuami, aşa e cinstit. Pentru că nu aş vrea să mă opresc la un personaj, la Tanţa. Şi aş fi vrut să nu mă confunde cu ea, pentru că nu e la îndemâna niciunui actor să fie doar un personaj. E flatanta aprecierea asta, dar putem mai mult. Şi atunci Tanţa stă puţin în concediu – am scris în carte unde e plecată! – şi noi ne vedem de alte proiecte!”, spunea Nuami Dinescu la evenimentul de lansare al cărţii, potrivit evz.ro.

Iată cum arată Nuami Dinescu acum:

CITEȘTE ȘI:

Decizie neaşteptată luată de Gabriela Cristea înainte de nunta cu Tavi Clonda! Nu ai mai auzit de așa ceva, nimeni nu s-ar fi gândit! Ce se va întâmpla. Le dai dreptate?

După ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat două evenimente extrem de importante, chiar definitorii, în viața oricărui om, au făcut cununia civilă, au devenit părinți și și-au botezat fetița, acum urmează un altul: cununica religioasă, care se pare că va veni cu multe surprize și nu va fi deloc așa cum se așteaptă mulți.

Recent, prezentatoarea a vorbit despre nunta sa, care va avea loc în toamna acestui an, însă, spre surprinderea tuturor Cristea a declarat că vor lua măsuri extraordinare pentru a face din eveniment unul cât mai intim posibil!

„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred. Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a spus Gabriela Cristea.