Doar una din 20 de persoane reușește să găsească leorpardul din imagine! Tu l-ai văzut?

Leoparzii sunt niște animale extrem de ingenioase atunci când vine vorba despre camuflarea în natură și nu degeaba li se spune că sunt niște maeștri atunci când vine vorba să se ascundă de prada lor.

Pentru că locuiesc în zone în care este extrem de dificil să ai parte de o masă decentă, leoparzii fac eforturi disperate pentru a deveni una cu natura și pentru a lua prin surprindere caprele care se află în zonă și care pasc liniștite, fără să știe că sunt pândite.

Un fotograf din India renumit pentru fotografierea animalelor sălbatice a surprins momentul în care un leopard este la vânătoare. La prima vedere, în fotografie apar niște capre sălbatice. La o privire mai atentă acestea erau pândite de un leopard.

Animalele au realizat la timp prezența vânătorului și nu au fost prinse de colții intrusului.

Tu ți-ai dat seama unde se ascunde leopardul? Dacă nu ai reușit, iată soluția:

CITEȘTE ȘI: Se afla în oraș, când și-a dat seama că cineva i-a furat telefonul! Tânărul și-a recuperat mobilul, după ce i-a trimis hoțului un singur mesaj. Ce a putut să îi spună:

Zi de zi, mii de oameni din întreaga lume își pierd telefonul ori le este furat, așa că mulți încearcă și fac eforturi disperate pentru a le găsi.

Pentru unii, pierderea unui telefon poate fi o mare lovitură, căci au mesaje importante, contacte, fotografii ori lucruri personale, iar dacă nu sunt sincronizate cu un cont care poate fi accesat și de la un calculator, atunci găsirea lui este esențială.

Există și hoți care sunt mult mai creativi și care reușesc să deblocheze telefonul și să îi sune pe proprietari ca să câștige niște bani.

Când s-a trezit fără telefon, un tânăr și-a dat seama că cineva i l-a furat și a avut un plan genial pentru a-l recupera, fără să plătească vreo recompensă..

Hoțul a primit imediat un mesaj de la tânărul cu pricina. Și fiindcă a fost naiv, cel vinovat a început să răspundă la mesaje.

Așa a aflat că „e foarte grav ce a făcut și că șeful se va supăra și se va termina totul extrem de dramatic și că acum se află în mare pericol, dacă nu returnează urgent telefonul la poliție”. În plus, i s-a mai spus și că „o să vadă el. Sau nu, fiindcă deja i se pregătește înmormântarea”.

Hoțul a devenit în acest fel victima acestei farse și a mers imediat la poliție să returneze obiectul furat, speriat probabil de faptul că va ajunge protagonistul vreunei asasinări în stil mafiot! Iar tânărul ingenios și-a recuperat telefonul, iar apoi a povestit întreaga întâmplare pe internet.