După ce a pierdut lupta cu kilogramele în plus, Laura Vass a luat o decizie radicală! Cum a ajuns să arate acum și ce face în SUA!

Laura Vass este o cântăreață de manele de mare succes, dar de ceva vreme a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Aceasta pleacă tot mai des peste hotare. De curând, artista s-a fotografiat în America și a dezvăluit fanilor cum rezistă tentațiilor culinare de peste Ocean.

Cântăreața de manele nu pierde nicio ocazie ca să se răsfețe, și o face cum știe ea cel mai bine, pornind de la hainele pe care și le cumpără, până la alimentație. Aceasta a postat recent o fotografie din Chicago, unde se află pentru un concert.

Interpreta le-a dezvăluit fanilor săi pe ce cheltuie banii acolo și că nu ezită niciun moment să-și facă toate plăcerile. Laura Vass s-a fotografiat chiar la piața din Chicago, unde, se pare, că a făcut o vizită pentru a-și cumpăra fructe și legume proaspete. Deși acolo sunt foarte multe tentații culinare și bombe calorice, manelista Laura Vass se abține și încearcă să ducă un stil de viață sănătos.

„Şi am trecut puţin pe la piaţa din Chicago să cumpăr de toate cum îmi place mieee”, a scris manelista pe reţeaua socială.

Sursa: spynews.ro

 

CITEȘTE ȘI: Omul ăsta a adunat o piscină întreagă plină de pești piranha, I-a înfometat și a intrat înăuntru dezbrăcat după ce a pornit camera. Imaginile surprinse sunt șocante, uite ce a pățit, m-a lăsat cu gura căscată -Video

 

Peștii Pirahna sunt cunoscuți pentru dinții lor ascuțiți, pentru maxilarele puternice și pentru pofta lor de mâncare care nu poate fi niciodată potolită. Acești pești sunt prădători feroce și trăiesc cel mai frecvent în râurile din America de Sud.

În ciuda naturii lor, Jeremy Wade a decis să testeze dacă acești pești sunt atrași de carne chiar dacă în apă nu se simte miros de sânge, și a făcut acest lucru intrând într-o piscină unde fuseseră plasate sute de exemplare din această specie.

Prima dată Wade a scăpat în apă o picătură de sânge pentru a vedea dacă peștii sunt trași de el, iar efectul a fost acela că micii prădători au fost înnebuniți când au simțit că urmează să se hrănească.

La marele final al clipului veți vedea ce se întâmplă când intră chiar el în apă, iată cum reacționează peștii aceștia înfometați când îl simt înăuntru:

 

CITEȘTE ȘI: S-a urcat în autobuz având copilul la piept, în timp ce bărbatul ei o împingea de la spate să urce. Când a început să vorbească la telefon în autobuz, pasagerii au luat-o razna pentru că au descoperit ceva groaznic

 

Rosalin Baker, 25 de ani, și-a luat fiica de 16 luni cu ea și s-a urcat într-un autobuz pentru a pleca din Stratford, estul Londrei.

În filmarea de mai jos se vede cum femeia are copilul așezat într-un port-bebe și pășește cu aparentă timiditate în autobuz. Un bărbat, iubitul ei, o împinge de la spate ca formă de încurajare și îi face semnul OK.

cctv-dead-baby-video-bus-mum-shock-footage-clip-rosalin-baker-912630

După ce s-au închis ușile autobuzului, femeia a început să vorbească la telefon, și, din cauza conversației, pasagerii s-au alarmat pentru că și-au dat seama că bebelușul era mort.

Se pare că micuța era moartă de ore bune, având craniul fracturatși răni la creier. De asemenea, încheietura acesteia era ruptă, cu toate că tatăl ei neagă orice urmă de violență asupra micuței. Se pare că bărbatul are 23 de copii dintre care doi dintre ei i-au murit cu urme de violență asupra lor.

Autoritățile i-au găsit pe ambii părinți vinovați și acum aceștia își așteaptă sentința.