Dupa ce au schimbat 3 prezentatoare TV, se anunta noi schimbari radicale la Kanal D:

Andreea Mantea e pusa pe schimbari. Simpatica bruneta a anuntat ce se va intampla de-acum inainte in emisiunea pe care o prezinta la Kanal D incepand cu acest sezon, Te vreau langa mine.

„A venit si ziua de azi, v-am promis multe surprize. Vrem sa fim cat mai aproape de dvs. V-am zis ca ar trebui sa aveti incredere in mine, mie nu imi place sa mint. Si daca e cineva aici care minte va pleca, o sa am eu grija.

Vreau sa va spun ca acest „Te vreau langa mine” inseamna si altceva, nu doar sa ne cuplam. Inseamna si altceva. Poate eu mi-as dori enorm sa vad o prietena pe care nu am mai vazut-o de foarte mult timp, apelati cu incredere la mine, la noi. Sau o mama, fiind prea tanara si nestiind cum se fac lucrurile in viata, a gresit si a parasit copilul, iar acum regreta si vrea sa il gaseasca. Apelati la noi si poate vom reusi sa va aducem copilul. Inseamna ajutorul de care aveti nevoie. Orice fel de ajutor aveti nevoie. Daca aveti nevoie de cineva langa dvs, apelati-ne, scrieti-ne, cu drag va vom ajuta.

Speram sa reusim sa ajutam cat mai multe persoane. Incepand cu saptamana viitoare, se va intra in Casa Iubirii. Dar nu va intra oricine, ci cuplurile pe care noi le vedem unite, reale. Acolo va asteapta multe surprize, poate chiar si cate un premiu, vedem”, a declarat, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine, Andreea Mantea.