După ce s-a despărțit de iubitul său, a scris un mesaj pe Facebook, fără să știe ce va urma! Tot orașul este acum în stare de șoc, ce a făcut bărbatul

În fiecare zi, milioane de oameni postează tot felul de fotografii, comentarii, gânduri personale ori melodii pe profilul lor de pe rețelele de socializare.

Actualizarea paginii personale a devenit un obicei pentru multe persoane, încât nu trece nici măcar o zi fără să adăugăm măcar ceva pe pagină, ca ceilalți să vadă că suntem activi.

Majoritatea presupune că prietenii și cunoștințele care vor citi mesajul postat vor înțelege exact la ce s-a referit persoana care a scris ceva, fără să se simtă iritaț ori ofensați de acele cuvinte.
Însă într-un mic oraș din Pennsylvania, o postare aparent nevinovată i-a cutremurat pe toți locuitorii.

Chelsie Cline, în vârstă de 25 de ani, era cunoscută ca o fată iubitoare de petreceri în rândul cercului său de prieteni din Melcroft. Își creștea singură copilul, dar avea mereu o atitudine pozitivă.

Aceasta se întâlnise timp de câteva luni cu un bărbat pe nume Tim Smith. Și dacă în primele luni totul era perfect, Chaelsie și-a dat seama că lucrurile nu merg foarte bine pentru ei, iar Tim nu mai era bărbatul de dinainte, ci arăta o grijă sufocantă.

Comportamentul posesiv al lui Tim a făcut-o pe Chelsie să se îndepărteze de el, însă nu după mult timp, a început să se întâlnească cu Billy Porterfield, în vârstă de 27 de ani, fără să știe că acest lucru va cauza o adevărată tragedie.

Nu a durat mult până când Tim a aflat de noua relație a lui Chelsie și nu a încercat deloc să își ascundă sentimentele de furie.

A început să o urmărească în următoarele luni, să îi lase diferite lucruri pe mașină, precum flori, bere sau bilete de loterie. Pasionat de arme și dependent de alcool, acesta devenea din ce în ce mai periculos.

Tânăra a început să se simtă stesată. Într-o seară, a scris un status pe Facebook: „După această săptămână, aș avea mare nevoie să fiu scoasă la întâlnire ori eliminată de către un sunetist. Oricare este bun pentru mine în acest moment”. Tim i-a scris: „Le-aș putea face pe amândouă”, însă nimeni nu a luat aceste cuvinte ca pe o amenințare.
Patru zile mai târziu, Chelsie, fratele lui Chelsie, Billy și alți doi prieteni de-ai lor au mers la un restaurant, unde erași Tim. Acesta a început imediat un scandal cu Billy și mai multe cuvinte urâte au fost spuse.

Au decis să se întâlnească la o spălătorie de mașini pentru a continua cearta. Chelsie și Billy au plecat cu o mașină, ceilalți trei cu altă mașină.

Însă Tim îi aștepta pe cei cinci înarmat. Singura persoană care a scăpat atacului lui Tim a fost Sammi, căci Chelsie, Billy, fratele lui Billy și o prietenă de-a lor au pierit sub marea de gloanțe a fostului iubit gelos. După acest atac, Tim și-a luat viața.

Tot orașul a fost cutremurat de această poveste, iar locuitorii se întreabă dacă nu cumva victimele ar fi scăpat dacă cineva reacționa la acel mesaj de pe Facebook, din acea zi fatidică.