După o seară întreagă de distracții, doi soți au decis să exploreze casa. Au găsit un grilaj de fier, l-au dat la o parte și au avut parte de șocul vieții lor. Ce era dedesubt

Cât de bine îți cunoști propria casă? Poate că de astăzi ar trebui să o privești cu alți ochi, după ce vei afla povestea unui cuplu.

Într-o noapte presărată cu multe băuturi și voie bună, Pat și Diane Farla au decis să își exploreze casa din Telford, poate-poate vor găsi ceva interesant în ea.

Nu a trecut mult timp pentru ce cei doi să descopere ceva dincolo de pereți. Casa familiei Farla a scos la iveală câteva secrete la care nimeni nu s-ar fi gândit niciodată.

Pat și Diane au dat peste o capelă ascunsă, dar și peste câteva pasaje secrete construite în jurul casei.

„Am făcut această descoperire numai pentru că eram suficient de amețiți de băutură și am decis să ne uităm sub podea”, au dezvăluit cei doi.

Acolo, aceștia au descoperit un grilaj, pe care l-au dat la o parte. Sub el, au dat de pasajul secret și, pentru că nu au putut intra, nepotul celor doi a reușit să se strecoare prin mica gaura.

Acesta a dat peste o capelă micuță, care probabil servea pentru cei persecutați. În mijlocul încăperii se afla o cruce, niște bucăți de cărămidă și ceva care semăna cu un năvod.

„Nu știm sigur pentru ce a fost această cameră, însă crucile și aranjamentul sugerează că poate fi vorba despre o capelă.

Familia a decis să nu se atingă de acel loc, iar explorarea ulterioară a condus la câteva scări din spatele pivniței, până la un dulap, unde cei doi obișnuiau să depoziteze pături.

CITEȘTE ȘI: Atunci când subsolul casei sale s-a prăbușit, o femeie a făcut o descoperire incredibilă despre locul în care a copilărit. Ce comoară s-a putut ascunde sub locuință timp de peste 200 de ani

Ai visat vreodată că locuiești într-o casă care ascunde o comoară? Poate că și tu, ca mulți alții, ai avut parte de multe aventuri în timp ce explorai pivnița ori beciul casei și te-ai gândit că vei găsi ceva valoros.

Mulți copii fac acest lucru în fiecare zi, iar o femeie a avut parte de o surpriză inedită.

Alexandra Poulos din Lansdowne, Pennsylvania, a crezut întreaga sa viață că locuința sa este una cât se poate de obișnuită și că nu are nimic special. Însă, la vremea respectivă, nu știa cât de mult se poate înșela.

Anii au trecut, iar casa în care a copilărit trebuia să fie trecută pe numele ei, după ce tatăl său s-a mutat, iar mama și fratele său au murit. Așa că a decis să închirieze casa, iar noii chiriași au anunțat-o că ar trebui să facă niște reparații la subsol, deoarece riscă să se prăbușească. Atunci și-a dat seama că ceva este special la casa ei.

Când a coborât la subsol, o țeavă de canalizare i-a atras atenția și i-a adus aminte ceva din copilăria ei.

Un vecin din copilărie, care era doctor, i-a spus tatălui său când aceasta era copil că în subsolul casei se mai află un subsol, însă bărbatul a crezut că este o adevărată nebunie această afirmație a bătrânului și nu a luat-o în seamă. Însă pe Alexandra a intrigat-o acest lucru.

După mai multe investigații, aceasta a descoperit că lângă casa sa de afla o cale ferată subternată, pe unde sclavii fugeau spre libertate. Astfel, Alexandra a realizat că locuința sa se află deasupra unei mari comori naționale și a descoperit o mică parte a istoriei Americii.