După un accident care l-a lăsat fără un loc de muncă, acest bărbat s-a uitat într-o zi la televizor și și-a dat seama că este putred de bogat! Nu câștigase la Loto, ceva mai bun l-a îmbogățit

După un accident cumplit de mașină, Loren Krytzer și-a pierdut un picior și a început să trăiască lunat cu foarte puțini bani proveniți din pensia de handicap, iar viața lui a devenit din ce în ce mai grea. Însă atunci nu știa cum i se va schimba viața la 180 de grade, în numai câteva secunde. Norocul îl aștepta chiar la colț, iar el încă nu avea idee de acest lucru.

Într-o zi, pe când urmărea o emisiune TV legată de antichități și a fost prezentat cazul unui bărbat care deținea o pătură de-a tribului Navajo. Loren și-a dat seama că are și el o asemenea pătură, pe care o avea în familie de ani întregi.

Însă habar nu avea că acea pătură valorează prea mulți bani, însă în timpul emisiunii a înțeles că o asemenea pătură costă o jumătate de milion de dolari.

Așa că a decis să ia legătura cu cineva care să îi evalueze pătura pe care șeful tribului o avea și a pus-o la licitație. Deoarece era făcută înainte de anul 1850, aceasta valora o adevărată avere.

Pe 19 iunie 2012, moștenirea familiei a fost vândută pentru suma de 1.8 milioane de dolari, o sumă de-a dreptul fabuloasă pentru o familie care se chinuia să trăiască de la o zi la alta.

„Este ca și cum aș fi jucat la loterie, nu am avut idee. Însă sunt speriat. Mi-a schimbat întreaga viață”.

În secolul al 19-lea, aceste pături erau foarte apreciate și erau purtate de către șefii triburilor și de către cei bogați. Mai puțin de 50 de astfel de pături lucrate înainte de 1865 au mai fost păstrate într-o stare bună.CITEȘTE ȘI: Sătulă să plătească o mulțime de bani pentru mâncarea de la cinema, o fată a găsit soluția genială pentru a strecura popcorn la film și le-a împărtășit-o și altora. Acum toți îi mulțumesc și îi urmează exemplul:

Poate ți s-a întâmpat și ție să nu ai suficienți bani pentru popcorn, sucuri sau alte chestii care se vând la cinema și te-ai gândit cum le-ai putea strecura în sală.

Snacks-urile de la cinema sunt destul de scumpe în toată lumea și este plictisitor să te uiți la film fără să mănânci popcorn sau un hot dog.

Însă o tânără a găsit metoda perfectă pentru a mânca la cinema, fără să fie nevoie să dea atât de mulți bani.
Angela Brisk le-a arătat și prietenilor săi ce face pentru a nu cheltui sume mari atunci când merge să vadă un film, iar ideile sale au devenit virale în scurt timp. Așa cum te-ai fi așteptat, cei care se află în aceeași situație ca ea, au fost extrem de încântați de aceste idei, pe care intenționează să le pună în practică pe viitor.
De asemenea, aceste metode sunt excelente și atunci când vine vorba despre festivaluri în timpul verii, când trebie să stai la coadă ore întregi ca să poți cumpăra dulciuri ori mâncare.

Angela și-a dat seama că cei care verifică la intrare să nu deții lucruri din afara restaurantului cinematografului nu s-ar uita suspicios la o femeie însărcinată. Așa că și-a cumpărat o burtică falsă în care poate ascunde tot ce vrea să mănânce.

Fotografia s-a viralizat și să sperăm că nu au văzut-o și angajații cinematografelor, care data viitoare s-ar putea să nu o mai lase să intre.