E bucurie mare în familia Andreei Mantea! Primele imagini cu noul cuplu! E dragoste sinceră şi mare:

Băiețelul Andreei Mantea e micuț, dar tare iubăreț! David s-a „lipit” de o domnișoară și pare că simte primii fiori ai iubirii.

Vedeta s-a lăudat cu ipostaza în care și-a surprins fiul și le-a arătat imediat fanilor săi cât de „profunde” sunt sentimentele lui David. Moderatoarea de televiziune a fost extrem de surprinsă de modul în care își manifestă fiul său iubirea față de frumoasa fetiță. „David și Karyna❤️❤️” a fost descrierea postată de Andreea Mantea, în dreptul fotografiei.

Cel mic o strânge cu foc în brațe pe fetița de lângă el și chiar își sprijină delicat capul pe pieptul ei, aceasta fiind vizibil mai înaltă.

Internauții s-au întrecut în comentarii siropoase, chiar dacă unii au „îmbrățișat” și au gustat gluma făcută de Andreea Mantea, iar alții au criticat faptul că micuțul David este atât de îndrăgostit, la o vârstă atât de fragedă.

„Iubareț ca cine…?? Mami sau tati? / Ce drăguți!!! / Măi dar iubăreț mai e David.. / Ai un copil adorabil, Andreea, îți seamănă enorm. Să-ti bucure viața în continuare… ♥️♥️♥️ / Așa, David, să le pupi pe toate, să nu-ți scape niciuna!” au scris internauții, în comentarii.