E de nerecunoscut, transformarea e completă! A pus poza pe net și fanii au reacționat imediat, șocați! Au acuzat-o că și-a operat fața! „Ți-a reușit la maxim!”

Ramona Gabor s-a mutat definitiv în America, în prezent este alături de sora ei și este extrem de decisă să devină o femeie de afaceri respectată în țara tuturor posibilităților. Totuși, recent, ea și-a pus fanii pe gânduri în momentul când a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care arate foarte diferit de imaginea cu care se obișnuise toată lumea.

Văzând acestea, o internaută chiar a acuzat-o pe Ramona Gabor că a trecut pragul cabinetului estetician: „Dacă ți-ai făcut operație ți-a reușit la maxim!💖”.

😲 foarte frumoasă! / Ești superbă! / Dar frumoasă mai ești zâno😍😍”, au scris și alți fani. Ramona Gabor nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat acuzațiilor că și-ar fi operat fața. „Haha… nu încă, am învățat să mă machiez, în schimb 😀”, a fost răspunsul Ramonei Gabor.

Iată imaginea, tu ce crezi? s-a operat sau nu?

Monica Gabor: “Irina vrea să se mute aici pentru că vrea o mamă, un tată, un frate…” Irinel o să tune și fulgere când o să afle!

Monica Gabor a deschis ușa casei ei și a lui Mr. Pink din Malibu, acolo unde își petrec mai toate weekendurile, căci în timpul săptămânii stau în Beverly Hills, aproape de tumultul orașului și acolo unde Monica dă lecții de engleză imigranților din Los Angeles.

„Sunt studenţi din 32 de ţări diferite şi, atunci când profesoara mea de engleză nu are cum să ajungă la şcoală, eu sunt cea care o suplineşte. Sunt singura în care are încredere şi sunt foarte mândră de acest lucru, pentru că mă gândeam că vin dintr-un oraş mic, Bacău, şi am ajuns să predau engleza în Beverly Hills şi asta îmi dă şi mai multă încredere în mine”.

În afară de noul ei job, Monica ne-a vorbit şi despre faptul că fiica ei, Irina, îşi doreşte să se mute cu ea în Statele Unite.

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy”, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.”

Și dacă la început am crezut că Ramona Gabor este, din nou, în vacanță la sora ei, am fost surprinși să aflăm că s-a mutat aici încă de anul trecut și intenționează să își deschidă propria afacere, ajutată, fiind, de logodnicul surorii ei.