E oficial! Anunțul făcut de palatul Kensington despre prințul Harry și Meghan Markle! Toată lumea se aștepta la asta, se va întâmpla la toamnă

Palatul Kensington a făcut anunțul așteptat de o lume întreagă: prințul Harry și Meghan Markle vor pleca în primul lor turneu regal, după ce au devenit duci de Sussex. Noul cuplu regal va avea o agendă extrem de ocupată în acest an, proaspăt căsătoriți și abia întorși din luna de miere, cei doi vor pleca într-un turneu regal.

Potrivit unui anunț făcut de Palatul Kensington, Meghan Markle și Prințul Harry vor pleca, în toamnă, într-un turneu regal în Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă, reprezentând coroana britanică în întruniri oficiale. În plus, Meghan a dezvăluit anterior că va merge alături de prinţul Harry, 33 ani, la Invictus Games în Sydney. Competiţia va avea loc între 20-27 octombrie.

Mai mult, familia regală a Marii Britanii urmează să aibă o serie de apariții publice spectaculoase, dat fiind că Regina va face pentru Meghan Markle un gest care nu a mai fost făcut niciodată în istorie. Ea i-a invitat pe Meghan și soțul ei să călătorească împreună în trenul ei regal, privilegiu care, până acum fusese rezervat doar pentru seniorii familiei regale. Până acum nici măcar Kate și William nu au fost invitați vreodată în acest tren. Până acum doar Regina, Prințul Filip, Prințul Charles și Camilla au călătorit cu acest tren.

Totodată, în weekend, Meghan, Harry și Regina vor apărea la Balconul Buckingham Palace pentru aniversarea a 92 de ani ai Majestății Sale. Ducesa de Sussex a fost invitată special de către regină pentru acest eveniment.

Pentru ca toată lumea să înțeleagă cât de rar este evenimentul călătoriei cu acest tren trebuie să știți că anul trecut, Regina și alaiul ei au folosit acest mijloc de transport de numai 14 ori, dar costul suportat de contribuabili a fost de peste un milion de euro!

CITEȘTE ȘI:

De ce i s-a interzis lui Kate să poarte toate bijuteriile Prinţesei Diana? Meghan Markle e de vină

Prințesa de Wales a deținut nenumărate bijuterii spectaculoase, cu care a apărut de-a lungul vieții sale, atât la îndatoririle legale, cât și la evenimentele din viața personală. Multe dintre ele n-au mai fost văzute de douăzeci de ani, de când „Prințesa Inimilor” s-a stins din viață. Acestea se regăsesc în vistieria regală și sunt gata să cunoască, din nou, lumina zilei. De ce tocmai acum?

Potrivit monarhiștilor, multe dintre bijuteriile regretatei Prințese Diana vor fi scoase la lumină acum, la douăzeci de ani de la moartea acesteia. Asta deși multe altele au fost purtate deja de Kate, Ducesa de Cambridge, în timpul îndatoririlor oficiale, fiindu-i ”dăruite” de către fiul răposatei, Prințul William. Totuși, chipurile, Kate n-a avut voie să poarte chiar toate bijuteriile soacrei sale.

Și asta pentru că Diana a dorit ca bijuteriile sale să fie purtate de ambele sale nurori, atât de soția Prințului William, cât și de soția fiului ei mai mic, Prințul Harry. Ella Kay, specialist în bijuterii, spune că după căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle, aceasta din urmă va avea șansa să poarte câteva dintre bijuteriile Dianei, pe care Kate nici măcar nu le-a probat. ”Vistieria regală este sigilată. Nu știm cine, ce deține acum, după nunta Prințului Harry. Nu m-ar surprinde, însă, ca multe dintre bijuterii să fie ținute secrete până când ambii prinți sunt căsătoriți.”, spune Ella Kay.

”Nu am fi vrut ca Ducesa de Cambridge să poarte toate bijuteriile Dianei, și să nu mai rămână nimic nou pentru soția prințului Harry.”, mai continuă Ella Kay. Se crede că ambii prinți au plănuit îndeaproape ce bijuterii vor purta, de-a lungul anilor, soțiile lor, din moment ce amândoi au ales ca inelele de logodă să fie din vistieria mamei lor. Amintim că Ducesa de Cambridge poartă inelul de logodnă pe care și Diana l-a purtat, în timp ce inelul de logodnă al Ducesei de Sussex conține pietre prețioase din colecția regretatei prințese. În plus, Kate a purtat nenumărate bijuterii și tiare care i-au aparținut soacrei sale, în timp ce Meghan a apărut la petrecerea de după nuntă cu un inel cu safir, care a fost deținut, anterior, de Diana.