Ea e Irina, are 18 ani și a avut parte de una dintre cele mai scumpe nunți. Numai ținuta sa a costat o avere. Cât a dat pe rochia de mireasă și cine e tatăl ei:

O tânără de 18 ani din Rusia, moștenitoarea unei averi fabuloase care l-a confundat odată pe actorul Robert de Niro cu un chelner, a avut parte de o nuntă care a costat 1,2 milioane de lire sterline.

Irina Chigirinskaya este fiica omului de afaceri Alexander Chigirinsky, un magnat rus care este un prieten al proprietarului FC Chelsea, Roman Abramovici, potrivit dailymail.co.uk.

Tânăra în vârstă de 18 ani este învățată să ducă o viață luxoasă, parându-i-se normal să primească un ceas Rolex atunci când era adolescentă sau să zboare cu un avion privat.

Fata care la un moment dat l-a confunda pe Robert de Niro cu un chelner, cerându-i un pahar cu apă, s-a căsătorit cu un tânăr de 23 de ani, Moris Mirelli, în fața a 1.500 de invitați, la un club de golf din Moscova deținut de un prieten al președintelui Donald Trump.

Ceremonia a costat 1,3 milioane de lire sterline. Doar rochia Irinei care a fost făcută de designerul libanez Zuhair Murad a fost estimată la 165.000 de mii de lire sterline, iar mâncarea servită la nuntă a costat mai mult de 350.000 de lire sterline.