El e iubitul bebelușei Catrinel Sandu! L-a ținut ascuns, dar acum avem imaginile! E bogat și e american! Uite cum arată…. Galerie foto

Catrinel Sandu, fosta „Bebelușă” devenită cunoscută după emisiunea Cronica Cârcotașilor, este acum în culmea fericirii fiindcă și-a găsit liniștea lângă un american pe care până acum l-a ținut departe de ochii presei românești. Totuși, se pare că relația dintre cei doi devine tot mai serioasă, iar americanul trebuie să aterizeze săptămâna viitoare pe târâmurile mioritice.

Iubitul lui Catrinel Sandu se numește Steve Schroeter, aşa cum a afirmat chiar ea, potrivit spynews.ro. Americanul este medic stomatolog şi are o clinică stomatologică, pe care o conduce împreună cu fratele său, David Schroeter – potrivit informațiilor apărute pe pagina de Facebook a cabinetului stomatologic, unde sunt o mulțime de comentarii pozitive. Acesta se află într-o zonă exclusivistă din orașul Sarasota, Florida, notează fanatik.ro.

Coregrafa a acceptat să vorbească de curând foarte sincer despre povestea pe care o trăiește alături de Steve:

„Toată lumea m-a întrebat. Mi s-a părut… el nu are nicio legătură cu media, este american. O să vină într-o săptămână pentru prima dată în România. Uite, o exclusivitate. Ne cunoaştem de ceva vreme. El a divorţat înaintea mea cu un an şi ceva. El este doctor stomatolog. Cred că a fost trimis de undeva de sus. Ne-am tot întâlnit, nici nu ştiam că există. Steve are doi băieţi, mai mari, de 12 şi 14 ani. A ştiut exact cum să acţioneze. Când m-a invitat pentru prima oară la cafea, l-am refuzat urât.

Fetele tot timpul întrebau… Erau în acelaşi anturaj tot timpul. Dintr-odată l-am văzut altfel. Este un inel dat de el, dar nu este de logodnă. El ştie că eu nu vreau să mă mai căsătoresc. Este doar o promisiune: eu vreau să îţi arăt că sunt aici pentru tine. N-am mutat împreună, suntem o familie. (…). Mi-am dorit foarte tare să devin profesor cu acte în regulă, profesor la stat. E foarte greu, eu nu am terminat o facultate acolo. Este una dintre cele mai mari şcoli de artă. Este o şcoală de arte care are absolut tot. (…). Am schimbat tot într-un an de zile. M-au făcut co-director în două luni, mă ocup numai de balet. Am beneficii, toate asigurările medicale. Toate domnişoarele de acasă: fetelor, nu vă bazaţi pe partenerul dumneavoastră, oricât de bine ar fi”, a spus Catrinel Sandu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

CITEȘTE ȘI:

Decizie neaşteptată luată de Gabriela Cristea înainte de nunta cu Tavi Clonda! Nu ai mai auzit de așa ceva, nimeni nu s-ar fi gândit! Ce se va întâmpla. Le dai dreptate?

După ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat două evenimente extrem de importante, chiar definitorii, în viața oricărui om, au făcut cununia civilă, au devenit părinți și și-au botezat fetița, acum urmează un altul: cununica religioasă, care se pare că va veni cu multe surprize și nu va fi deloc așa cum se așteaptă mulți.

Recent, prezentatoarea a vorbit despre nunta sa, care va avea loc în toamna acestui an, însă, spre surprinderea tuturor Cristea a declarat că vor lua măsuri extraordinare pentru a face din eveniment unul cât mai intim posibil!

„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred. Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a spus Gabriela Cristea, pentru VIVA!