Era într-un autocar și dormea, dar s-a trezit din cauza unor mâncărimi puternice pe care le simțea pe picioare. La început nu înțelegea ce se întâmplă, dar când a văzut ce ieșea din scaune a început să țipe: „Dumnezeule, sunt sute!”

Natalie Yap, o femeie în vârstă de 29 de ani din Statele Unite, a avut parte de un adevărat șoc în timpul unei călătorii de 8 ore cu autocarul.

În a doua zi de Crăciun, ea a avut nevoie să meargă de la Kuala Lumpur la Singapore, iar singurul mijloc de transport pe care l-a găsit la un preț acceptabil a fost un autocar.

Deși călătoria urma să durere 8 ore, Natalie a cumpărat bilet și s-a îmbarcat. Doar că, la aproxiamtiv 2 ore după plecare, femeia a fost trezită dintr-un pui de somn de niște mâncărimi puternice.

Când s-a uitat și a văzut ce era pe pantalonii ei, a încremenit: o grămadă de gândaci îi dădeau târcoale. A vrut să se mute pe alt scaun, dar a observat că peste tot era la fel.

În scurt timp și ceilalți pasageri au început să se plângă, iar mulți dintre ei s-au ales cu umflături destul de urâte în urma pișcăturilor și au mers la un control, de teamă să nu se infecteze cu ceva.

Compania transportatoare a răspuns plângerilor trimițând autocarul la o deratizare și igienizare completă. În plus, le-au oferit tuturor călătorilor banii înpoi pe biletul respectiv.

 

Sursa: bzi.ro