Era pe o stradă lăturalnică când a văzut în fața lui o femeie singură care se plimba liniștită. A mers în spatele ei și a dat să-i fure geanta, dar ce s-a întâmplat atunci cu el, n-o să uite toată viața! Imaginile fac înconjurul lumii

Câinii nu încetează niciodată să ne uimească cu bunătatea și devotamentul lor, dar trebuie să spun că din toate poveștile pe care le-am auzit despre câini curajoși și loiali, aceasta ar putea fi cea mai impresionantă!

Un câine stătea în mijlocul străzii din Podgorica, capitala statului Muntenegru, când a văzut o femeie care venea de la cumpărături cu câteva sacoșe în mâini.

La un moment dat, un bărbat începe să se apropie de femeie, stând în spatele ei. Oricine ar fi fost acolo și-ar fi dat seama că omul nu avea cele mai bune intenții și nici nu își vedea liniștit de drum.

Ce se întâmplă în continuare a transformat acest cățel într-un adevărat erou!

În imaginile videoclipului care a fost distribuit în întreaga lume, se vede momentul exact când bărbatul, care poartă o geacă fosforescentă, de culoare galbenă, se apropie de femeie.

Aceasta nici nu avea habar de ce se petrece în spatele ei, ea plimbându-se liniștită, în timp ce bărbatul o urmărește din spate.

Imaginile arată cum câinele observă tot întreaga scenă de la început și cum, la un moment dat, devine tensionat.

După puțin timp, omul o atacă pe femeie din spate, vrând să-i fure geanta. Se pare că acesta nu a avut prea mult noroc, căci câinele care a stat și a privit totul a sărit în apărarea femeii, mușcând-ul pe agresor.

Surprins și înspăimântat, hoțul a eliberat geanta femeii și a fugit mâncând pământul, în timp ce câinele l-a urmărit și a încercat să-l muște din nou.

Iată imaginile care au surprins acest gest curajos a câinelui pe care îl putem considera cu adevărat un erou!

Încă o dată câinele a demonstrat că nu degeaba se spune că este cel mai bun prieten al omului!

 

CITEȘTE ȘI: A vrut să salveze un câine înfometat și l-a dus la veterinar. După ce l-a spălat și i-a îngrijit rănile a făcut o descoperire îngrozitoare! Ce animal adusese, de fapt, la cabinet

 

Aceasta este povestea unui animal de companie special, care a fost adoptat fără rețineri de o persoană impresionată de starea în care se afla.

Femeia, din Los Angeles, a văzut un câine înfometat și fricos care rătăcea pe străzile orașului și a decis să-i sară în ajutor. Așa că a cerut ajutorul autorităților locale să-l prindă, după care l-a dus la un veterinar pentru a-i acorda îngrijiri.

Acolo, medicul veterinar i-a îngrijit rănile și l-a spălat, dar când a venit vremea să-l înapoieze proprietarei, i-a spus un lucru care a lăsat-o fără cuvinte!

Câinele pe care îl luase de pe stradă nu era, de fapt, câine. Ci o corcitură de lup, cunoscut și sub numele de lupul-câine.

Animalul a rămas în îngrijirea femeii, până la refacerea completă, după care a fost transferat a un adăpost special.

Sursa: antena3.ro