Era și timpul! Monica Gabor, mărturisire surprinzătoare despre Irinel Columbeanu, la cinci ani de când au pus capăt mariajului

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au despărțit cu scandal după cinci ani de mariaj. Acum, fiecare dintre ei și-a ales propriul drum care se mai interesectează doar din când în când, mulțumită fiicei lor, Irinuca.

Fetița este crescută de Irinel, în timp ce Monica își trăiește mai departe povestea de dragoste cu afaceristul chinez. Cele două, mamă și fiică, se întâlnesc, iar relația lor este una specială, în ciuda distanței care le desparte.

Recent, cele două s-au revăzut și au pozat pentru un pictorial. O parte dintre imagini au fost postate de Monica pe pagina ei de Instagram. Așa cum era de așteptat, aprecierile și comentariile au curs, fanii brunetei apreciind fotografiile. Unii chiar au felicitat-o pe Monica pentru fericirea pe care o trăiește alături de copilul ei, însă fără a omite să îi acorde creditul necesar și lui Irinel Columbeanu.

De altfel, relația celor doi foști soți pare că s-a îmbunătățit, dacă ținem cont de răspunsul pe care Monica i l-a dat unuia dintre fanii care i-au spus: „Felicitări pentru Irina și ție pentru că ai o asemenea fiică și ai ales tatăl potrivit”.

Fără să ezite, Monica Gabor a spus: „Da, am ales cel mai bun tată”.

 

Sursa: libertatea.ro 

 

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație! Deja au anunțat pe toată lumea! Monica și Irinel Columbeanu… Bravo lor!

Monica Gabor și Irinel columbeanu au reușit să treacă peste divorț și au rămas prieteni, de dragul fetiței lor, Irina. Vedeta este fericită și a făcut un anunț neașteptat.

Monica și-a anunțat fanii ei de pe Facebook că Irinel Columbeanu a decis să folosească aplicația ei. Vedeta este încântată că fostul ei soț a luat această hotărâre.

„Sunt foarte fericită! Irinel Adrian Columbeanu, tatăl fetiței mele, a decis să se alăture proiectului”, a scris Monica Gabor pe Facebook.

Irinel Columbeanu s-a declarat mândru de faptul că fiica sa este în pas cu noile tehnologii, dar și că poate învăța mereu câte ceva nou de la fiica sa, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară. „A văzut că am intrat live şi intră pe Live stream-ul meu. Încerc să ţin pasul. Irina e asul, am ajuns ca părinţii să înveţe de la copii. O admir pentru asta, e foarte bine. Are o activitate foarte benefică, are deja mii de fani, primeşte comentarii de la ei”, a declarat Irinel Columbeanu.

„Vacanţa a fost foarte frumoasă şi sunt bucuros că Monica a avut această iniţiativă. Le mulţumesc Monicăi şi Ramonei pentru că i-au oferit Irinei această vacanţă. A fost foarte benefic pentru ea. M-am întâlnit şi eu cu ea de câteva ori, am discutat. După cum aţi putut uşor constata, s-au liniştit lucrurile între noi”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

De asemenea, omul de afaceri a răspuns şi la întrebarea dacă Irinuca va merge cu mama ei în America, în această vară: „Nu am ajuns încă să dezbatem acest capitol al acestei veri. Vom vedea cum se desfăşoară lucrurile. Noi, în familia noastră, luăm hotărârile de pe azi pe mâine“.

Sursa: cancan.ro