Era una dintre cele mai populare persoane din oraș, când a dispărut fără urmă. După 12 ani, polițiștii au făcut o descoperire șocantă. Unde s-a ascuns în tot acest timp:

Dispariția unei persoane este o adevărată tragedie. Nimeni nu știe unde este, ce i s-a întâmplat, dacă a ales să dispară de bunăvoie sau ceva mult mai sumbru s-a întâmplat.

În mijlocul situației dificile, există lucruri și detalii pe care cei implicați nu le pot înțelege și percepe pe deplin decât după mult timp.

În cazul Tarei Grinstead, atunci când a dispărut, lumea s-a oprit în loc pentru cei dragi ei. Născută în Georgia, Tara a avut o copilărie obișnuită și în liceu a început să devină populară după ce s-a înscris în echipa de majorete.

Visând să devină profesoară, a plecat să studieze la Middle Georgia College. Acolo, tânăra a reușit să își atingă țel după țel, iar în 2008, la vârsta de 28 de ani, devenise profesoară de istorie la Liceul Irwin County, care se afla la 88 de kilometri de casa ei. Cinci ani mai târziu, și-a luat și masterul și reușise să își mai împlinească un vis.

Din 1999, Tara a început să își urmeze o altă pasiune, legată de concursurile de frumusețe. În scurt timp, a ajuns să lucreze în domeniu.

Tânăra preda istoria și, în același timp, inima sa rămânea alături de concursurile de frumusețe. Începuse să antreneze tinere și le ajuta cu machiajul și cu garderoba. Totul era perfect, însă nu a durut prea mult.

Pe 22 octombrie 2015, Tara a participat la un concurs și a ieșit cu câțiva prieteni. Două zile mai târziu, aceasta nu a mai apărut la muncă. Colegii au început să se îngrijoreze.

Autoritățile au început să caute în casa Tarei pentru a găsi indicii.

Ușa de la intrare era închisă și telefonul era înăuntru, iar mașina era în parcare, deschisă. Singurele lucruri care lipseau erau cheile și geanta. Însă mai erau și niște detalii ciudate.
În curtea din față, pe iarbă, era o mănușă de unică folosință din latex. În dormitor, cineva sau ceva distrusese lampa de lângă pat. Iar poliția a început o investigație.

Tara a început să fie căutată în oraș, orice informație care putea duce la această investigație a început să fie analizată, iar voluntarii au căutat peste tot.

În ciuda căutărilor, nimeni nu a reușit să afle nimic despre ea. Nici recompensa de 100000 de dolari nu a fost suficientă pentru a afla informații despre Tara, iar luni de căutare s-au transformat în ani.

În 2008, investigatorii au descoperit în mănușă probe ADN și au avut o potrivire. Un an mai târziu, au descoperit un filmuleț postat online, în care un bărbat se lăuda că a ucis 16 femei. S-a dovedit că nu era vinovat de dispariția Tarei și lucrurile iar se complicau.
În 2016, un regizor de film a lansat un apel la găsirea Tarei și a făcut o cercetare proprie.

La jumătate de an după ce un episod a fost difuzat, anchetatorii din Georgia au primit un sfat interesant. Brooke Sheridan, o femeie din oraș, le-a spus anchetatorilor că un bărbat pe nume Ryan Duke i-a spus prietenului ei, Bo Dukes, că a ucis-o pe Tara. Mai rău, Ryan l-a convins pe Bo să-l ajute să distrugă corpul.

Ryan Duke a învățat la liceul în care Tara preda și în cele din urmă, la 11 ani după dispariția femeii, autoritățile l-au arestat pe Ryan pentru acuzațiile de crimă. Bo va servi ca martor principal în procesul de ucidere al lui Ryan Duke.