Erau în vacanță, la o cabană, când copiii au început să se simtă rău. A crezut că au răcit și i-a trimis la culcare. A doua zi, băiatul lor a fost găsit fără suflare. Ce i-a adus sfârșitul copilului era chiar în bucătărie!

Un băiețel de 10 ani a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la un frigider defect, aflat în cabana în care era cazat împreună cu familia sa.

Părinții lui Gavin Klebs credeau că băiatul lor a răcit atunci când au văzut că începe să se simtă rău și să verse. Mai mult, ei au crezut că și sora mai mică a băiatului s-a molipsit, după ce a început să se plângă de dureri de cap.

Fără să fie conștientă de ucigaqșul tăcut din cabana lor, mama copiilor le-a dat medicamente pentru răceală și i-a trimis la culcare. Însă, curând, și femeia a început să se simtă rău, după ce i-a spus despre simptome unui prieten de familie, la telefon, s-a dus la culcare și ea.

Acesta a fost cel care a alertat serviciile de urgență, realizând percolul la care a fost expusă familia femeii.

Toți cei trei au fost transportați de urgență la spital, dar, din păcate, pentru băiatul de 10 ani nu s-a mai putut face nimic.

 

Sursa: antena3.ro