Este unic în lume și va intra în toate cărțile de medicină! Ce secret ascunde acest bebeluș adorabil!

La prima vedere pare un copil obișnuit, însă este unic în lume, iar povestea sa va intra în toate cărțile de istorie.

Pentru fiecare femeie, aducerea pe lume a unui bebeluș este o mare bucurie, dar și o responsabilitate uriață.

Malin Stenberg, însă, a aflat pe vremea când era adolescentă că niciodată nu va putea fi mamă, iar vestea a fost una sfâșietoare.

Femeia originară din Suedia s-a căsătorit cu Claes Nilsson, iar dorința femeii de a deveni mamă a început să crească din ce în ce mai mult.

Pe vremea când avea numai 15 ani, Malin a aflat în urma unui control că nu are pântec, deoarece suferă de un sindrom extrem de rar, numit Rokitanski.

Ajunsă la vârsta de 37 de ani și cu din ce în ce mai mici șansele de a deveni mamă, femeia a intrat într-un program experimental, i s-a făcut un transplant de pântec, apoi a rămas însărcinată cu bebelușul pe care l-a adus pe lume și pe care l-a botezat Vincent. Băiețelul este primul copil din lume care se naște în urma acestui transplant neobișnuit, iar acum medicii speră că și alte femei care se confruntă cu asemenea situație vor putea avea, la rândul lor, copii.

„Nu eram pregătită să aud asta. Nu puteam accepta așa ceva. M-am gândit că acest lucru înseamnă că nu voi putea niciodată să am un bebeluș al meu. Dar pentru asta sunt făcute femeile. Se simțea atât de nedrept. Am iubit copiii și m-am întrebat ce am făcut ca să merit așa ceva, m-am simțit atât de singură”, a dezvăluit Malin despre momentul în care i s-a dat vestea teribilă.

Când s-a căsătorit cu Claes, cei doi au început să ia în calcul varianta unei mame surogat, apoi au aflat de acest proiect experimental.

Nouă femei au primit câte un pântec pentru a deveni mame, iar cele mai multe dintre cele participante la experiment l-au primit de la mamele lor.

Însă Malin a primit pântecul de la o prietenă în vârstă de 61 de ani, care a devenit și nașa micuțului Vincent. După transplantul reușit, aceasta a trecut printr-un tratament de fertilizare in vitro, care a reușit.

Acum bebelușul are un an și este un copil extrem de vesel și de cuminte.

CITEȘTE ȘI: Cei care fugeau din calea unui incendiu au văzut că un șofer aleargă cu disperare să ia ceva de jos care mișca și au pornit camerele de filmat. Ce a salvat bărbatul! Imaginile au ajuns peste tot:

Atunci când văd un loc care a luat foc, cei mai mulți preferă să fugă și să se adăpostească. Unii, însă, se aruncă în fața lui și fac tot posibilul să salveze dacă este ceva de salvat. Aceștia sunt adevărații eroi, cei care își riscă viața fără să stea pe gânduri și să conștientizeze că se pun la rândul lor în pericol. Iar un bărbat este dovada vie a acestui lucru, după ce a reușit o salvare imposibilă.

În aceste zile în care focul face ravagii în Los Angeles, Ventura și San Diego, pompierii fac eforturi disperate, zi și noapte.
Vântul puternic și alți factori le îngreunează munca pompierilor, însă, din fericire, în unele zone focul a mai început să se potolească puțin.

În afară de locuințele care sunt afectate de fumul gros, și natura și mediul înconjurător au de suferit, iar animalele și plantele sunt afectate în aceeași măsură.

Un bărbat a fost filmat în timp ce a tras pe dreapta, pe marginea drumului, atunci când a observat ceva care se mișcă în apropierea focului. Fără să stea pe gânduri, acesta a ieșit din mașină, iar lumea a început să îi filmeze aventura prin fumul gros. El a reușit să salveze un iepuraș sălbatic, într-o isterie generală în care animalele fugeau din calea focului.

El nu a vrut să vorbească despre cele întâmplate cu nimeni, însă fapta sa a ajuns virală în mediul online și toată lumea îl felicită pentru curajul de care a dat dovadă.

Iată cum arată un adevărat erou: