Familia Deliei, momente grele după operația lui Ion Matache!

Ion Matache, tatal Deliei, a suferit o noua operatie, a treia in mai putin de un an. Gina Matache, mama cantaretei, a vorbit despre starea de sanatate a fostului sau partener. 
„N-a venit de bine de acolo. El avea probleme de sanatate. Are deja trei operatii, ceea ce e greu pentru un om care n-a avut treaba cu spitalele. Urmeaza recuperarea, dar e greoaie. Orice efort tine, doare. Trebuie sa schimbam alimentatia cu totul, stilul de viata trebuie schimbat. 
 
Problema pe care o avea la rinichi o stiam de acum trei ani, dar a sperat ca se poate vindeca. Era o tumora destul de urata, care nu stim deocamdata de ce natura e. Se pare ca e benigna. (…) Suntem ingrijorati, iti dai seama. Trebuie sa ne mobilizam sa-l punem pe picioare,” a declarat Gina Matache, in emisiunea lui Morar.

De când se luptă tatăl Deliei cu boala la rinichi. Fosta lui soție a dezvăluit totul

Problemele de sănătate ale fostului soț au dat-o peste cap pe Gina Matache, mama Deliei. În urmă cu două săptămâni, bărbatul a fost internat la Spitalul ”Sfântul Ioan”, din Capitală, unde medicii i-au extirpat un rinichi, după ce i-au descoperit o tumoră. Gina nu l-a lăsat la greu pe tatăl fiicelor sale. Îl îngrijește cu devotament și se roagă ca bărbatul să nu fie diagnosticat cu cancer.

După ce a petrecut mai mulți ani în călugărie, la Muntele Athos, tatăl Deliei s-a întors acasă, în luna ianuarie. Însă nu pentru că și-ar fi dorit să revină la viața laică, ci urmare a unor probleme de sănătate. Soțul Ginei Matache a avut mari dureri la piciorul pe care și l-a fracturat în mânăstire apoi, în 2015, a acuzat dureri în zona pelviană. Vreme de trei ani, tatăl artistei a încercat să se trateze singur, numai că lucrurile s-au agravat. Prin urmare, Delia și Oana, fetele lui, au decis să-l aducă de urgență la un control medical. Diagnosticul i-a speriat  pe toți.

Delia

”De trei ani are aceste probleme, s-a simțit rău, dar a dus pe picioare, crezând că poate să rezolve așa, a încercat și tratamente naturiste. Până la urmă, altă soluție în afară de operație nu era, pentru că risca să se întindă boala și pe celălalt rinichi. A fost operat în urmă cu aproape două săptămâni, iar acum așteptăm rezultatul biopsiei și sperăm ca această tumoră să nu fie malignă. El a fost operat de o echipă bună de medici și totul decurge bine, trebuie să mai venim la controale, la pansat”, a declarat Gina, fosta soție a lui Ion Matache.

Acum, cântăreața de muzică populară a lăsat deoparte concertele și-și îndreaptă toată atenția spre bărbatul căruia în tinerețe îi jurase credință. ”Sănătatea lui este pe primul plan, mă ocup de el. Vreau să-l văd din nou pe picioare, asta e cel mai important pentru mine, e tatăl copiilor mei. Are regim alimentar, nu trebuie să facă efort dar, cum el este un om foarte cumpătat și calculat, nu este o problemă. O perioadă am lăsat-o pe Oana să aibă grijă de fetiță, pentru că eu trebuie să am grijă de el. Am stat și la spital, și acasă, trebuie să fiu mereu atentă să nu cadă din pat, mai ales că e operat recent. Când plec undeva, îi las totul lângă el, ca să nu fie nevoit să se ridice din pat. Nu mi-a fost greu, însă stau așa într-o incertitudine cu analizele, cu biopsia”, a mai povestit Gina Matache.

 

Sursa: wowbiz.ro, click.ro