Fanii Exatlon, în al nouălea cer! Concurenţii de la «Ninja Warrior» transpiră din greu la antrenamente! Îi știți deja, ei sunt cei pe care îi veți vedea la ProTV în curând!

Înainte ca ProTV să anunțe în mod oficial numele concurenților, doi au ajuns deja să fie cunoscuți, iar dacă ținem cont de ce au făcut ei până în acest moment, este deja foarte clar că lupta pentru marele premiu nu va fi una ușoară. Cei doi concurenți cunoscuți deja sunt: Lucian Lupu (Zapp), câştigătorului show-ului „Supravieţuitorul”, din Filipine, care se antrenează deja pentru «Ninja Warrior» și Dima Melnic, dansator şi coregraf profesionist, din republica Moldova, pe care l-aţi cunscut la “Dansez pentru tine”. Vom vedea pe parcurs dacă există și alți foști concurenți Exatlon România, sezonul 1, care au ales să participe și la emisiunea de la ProTV. 

În ceea ce-i privește pe fraţii Lupu, aceștia şi-au făcut un mod de viaţă din participarea la show-uri de aventură, mai ales că sunt și buni la asta! Ştefan Lupu a făcut parte din echipa “Războinicilor”, la Exatlon (Kanal D), iar fratele lui, ploieşteanul Lucian Lupu (Zapp) a câştigat 100.000 de euro în 2016, la show-ul “Supravieţuitorul” (Survivor), difuzat de PRO TV. Iată că acum, acesta din urmă se antrenează de zor pentru o nouă provocare, şi anume «Ninja Warrior», formatul achiziţionat recent de postul ProTV ca alternativă la Exatlon, şi care va fi difuzat curând pe micile ecrane.

„Sunt gata pentru cea mai tare competiţie. Lupt pentru locul 1 şi pentru titlul de European Ninja Warrior”, declară Lucian care are doar 26 de ani, a lucrat ca barman în Ploieşti, iar acum este ambasador al competiţiei “Asaltul lupilor”, cea mai cunoscută şi dură cursă cu obstacole, în noroi, din România.

Un alt concurent al acestui nou show este și Dima Melnic, acesta este coregraf și dansator, dar și bun prieten şi partener de afaceri cu solistul Dima Trofim, alături de care deţine un restaurant de sushi în Centrul Vechi. Şi Dima a pus pe Facebook filmuleţe în care se antrenează, folosind şi hashtag-ul #ninjawarrior.

«Ninja Warrior» este formatul de televiziune care a creat isterie în întreaga lume. Mii de concurenți au încercat de-a lungul timpului să cucerească titlul suprem, însă doar șase au reușit să parcurgă fără ezitare toate traseele și să-și adjudece marele titlu de «Ninja Warrior»: patru japonezi și doi americani, potrivit click.ro. Suma pe care o va primi câștigătorul de la noi va fi de 100.000 de euro. Până acum niciun european nu a reușit să să cucerească Muntele Midoriyama contra-cronometru și să câștige titlul, dar un român ar putea fi primul om din Europa care intră în galeria celor pentru care limitele nu există și care câștigă marele premiu la «Ninja Warrior», potrivit aceleiași surse.

Sursa: click.ro