Fetelor, bărbații urăsc cel mai mult lucrul ăsta! Cele 10 greșeli capitale care-i fac pe bărbați să fugă cât îi țin picioarele! Dacă te regăsești aici, încetează imediat să faci asta

Dacă a greși e omenește, unele greșeli enervează mai mult decât altele. Tocmai de aceea fitandhealthy24.com, un site feminin de succes, a elaborat o listă a celor mai frecvente greșeli pe care le-a remarcat la majoritatea femeilor noastre. Ți se pare cunoscută lista de mai jos? ești de acord cu ea?

AȘA NU! Zece greșeli CAPITALE pe care le fac femeile:

1. HAIRSTYLE ÎN EXCES/ PĂR ARANJAT PREA MULT

Mult fixativ, tapare și clame de păr? Mai bine nu! Bărbații preferă pletele în vânt, cosițele naturale sau buclele rebele.

2. PREA MULT MACHIAJ

De rmulte ori, femeile optează pentru un fond de ten mai închis decât culoarea pielii lor, fard, blush și ruj strident. Aceasta le face inestetice, și arată ca și cum ar avea o mască pe față.

3. GENE ARTIFICIALE/ EXTENSII DE GENE

Extensii de gene, multe straturi de mascara? Mai gândește-te o dată! Nu vei fi pe gustul unui bărbat!

4. MAKEUP SIDEFAT

Alege nuanțele nude, care îți vor accentua trăsăturile!

5. DINȚI GALBENI ȘI RESPIRAȚIE URÂT MIROSITOARE

Te simţi incomfortabil din cauza respiraţiei urât mirositoare şi a dinților galbeni! Ai și de ce, bărbații sunt atenți la detalii, așa cp dă fuga la un cabinet stomatologic!

6. LIPSA IGIENEI PERSONALE

Iar nu ți-ai dat cu ojă unghiile, iar crema depilatoare e neatinsă! Fooooarte rău, ia măsuri!

7. TEN PREA USCAT SAU MULT PREA GRAS

Ai grijă de tenul tău, spune atâtea lucruri despre tine!

8. MACHIATUL ȘI RETUȘUL ACESTUIA ÎN PUBLIC

Un bărbat o va lua drept o lipsă de respect dacă faci asta! Mai bine, nu!

9. BUZE USCATE

Un balsam de buze, mereu la îndemână, va deveni aliatul tău!

10. PREA MULT PARFUM

Bărbații nu sunt impresionați de arome mult prea puternice, alege ceva light, floral, și neaparat un deodorant în primul rând!

CITEȘTE ȘI:

Momente de maximă tensiune au avut loc miercuri seară la “Ferma vedetelor“. Din cauza faptului că Daniel Iordăchioaie a suferit o entorsă la piciorul drept, a izbucnit un adevărat scandal între doi dintre concurenții show-ului.

Rona Hartner și Cristi Mitrea nu s-au mai putut abține și și-au aruncat cuvinte grele, ajungându-se chiar și la amenințări.

“Adu lingura, Narcisa!. Lasă-mă în pace acum, te rog, te rog frumos. Eu zic să taci din gură! Bolnava satului e… (….). S-a răstit la mine: «taci din gură», «Taci, nebuna satului!». I-am zis: «Nebună e…» și am tăcut”, a spus Rona Hartner.

“Omul nu are nevoie de zgomot. Nu are nevoie de zgomot, femeie nebună. Nu are nevoie de zgomot, bolnava satului! Du-te de aici! (…). Hai zi, că-ți dau un pumn în cap de te liniștesc. Oprește-te, nebuna satului, e totul în regulă.”, a reacționat Cristi Mitrea.

Luptătorul MMA s-a asigurat că Daniel Iordăchioaie are puls
“Eu l-am luat pe omul ăsta în brațe, îl țineam de gât să am simțul pulsului, îl țineam de mână ca să pot să verific dacă îmi dă reacție dacă îl strâng. Și încercam să îl liniștesc. Dar nu poți să liniștești un om cu patru femei care țipă în capul tău ca la piață”, a declarat Cristi Mitrea.