Fetelor, bărbații urăsc cel mai mult lucrul ăsta!

„A greși e omenește!”, spune o vorbă din bătrâni. Însă greșelile repetate ne pot costa foarte mult și îi pot îndepărta pe cei dragi de noi. Așa cum în viziunea fiecărui bărbat, există un prototip de femeie, la fel Adamii vor fugi cât îi țin picioarele de Evele care… stăruiesc în greșeli prostești, aparent insignifiante.

Un site feminin de succes,  a elaborat o listă a celor mai frecvente greșeli pe care le-a remarcat la majoritatea femeilor noastre. Dacă femeile ar conștientiza aceste mici detalii și le-ar corecta, ar fi mult mai fericite și mereu iubite de partener.

 

AȘA NU! Zece greșeli CAPITALE pe care le fac femeile

 

1.  HAIRSTYLE ÎN EXCES/ PĂR ARANJAT PREA MULT

Mult fixativ, tapare și clame de păr? Mai bine nu! Bărbații preferă pletele în vânt, cosițele naturale sau buclele rebele.

 

2. PREA MULT MACHIAJ

De rmulte ori, femeile optează pentru un fond de ten mai închis decât culoarea pielii lor, fard, blush și ruj strident. Aceasta le face inestetice, și arată ca și cum ar avea o mască pe față.

 

3. GENE ARTIFICIALE/ EXTENSII DE GENE

Extensii de gene, multe straturi de mascara? Mai gândește-te o dată! Nu vei fi pe gustul unui bărbat!

 

4. MAKEUP SIDEFAT

Alege nuanțele nude, care îți vor accentua trăsăturile!

 

5. DINȚI GALBENI ȘI RESPIRAȚIE URÂT MIROSITOARE

Te simţi incomfortabil din cauza respiraţiei urât mirositoare şi a dinților galbeni! Ai și de ce, bărbații sunt atenți la detalii, așa cp dă fuga la un cabinet stomatologic!

 

6. LIPSA IGIENEI PERSONALE

Iar nu ți-ai dat cu ojă unghiile, iar crema depilatoare e neatinsă! Fooooarte rău, ia măsuri!

 

 7. TEN PREA USCAT SAU MULT PREA GRAS

Ai grijă de tenul tău, spune atâtea lucruri despre tine!

 

8. MACHIATUL ȘI RETUȘUL ACESTUIA ÎN PUBLIC

Un bărbat o va lua drept o lipsă de respect dacă faci asta! Mai bine, nu!

 

9. BUZE USCATE

Un balsam de buze, mereu la îndemână, va deveni aliatul tău!

 

10. PREA MULT PARFUM

Bărbații nu sunt impresionați de arome mult prea puternice, alege ceva light, floral, și neaparat un deodorant în primul rând!

 

Sursa: a1.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

Anunțul făcut de Tonciu după cearta cu Daniel. Soțul a părăsit domiciliul conjugal

S-au îmbrâncit într-un club de fițe și au făcut mare scandal. Pare că soțul ei nu a suportat și a părăsit domiciliul conjugal. Iată ce anunț a făcut de Andreea Tonciu, după cearta cu Daniel.

Weekendul trecut nu a trecut fără scandal în lumea mondenă. Dacă Simona Trașcă s-a luat la bătaie într-un club de fițe, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au certat și au făcut la rândul lor scandal la Loft. El a vrut să o ia cu forța acasă pe petrecăreața brunetă, dar ea a vrut să rămână să se distreze la mare, susțin surse apropiate de cuplu. Nervos, bărbatul s-ar fi întors la București și și-ar fi făcut bagajele. El ar fi plecat din casa în care locuia alături de Andreea și de fetița lor.

La o zi după scandalul de la Loft, care nu a trecut fără ceva îmbrâncituri serioase, conform spuselor martorilor, Tonciu a postat pe Facebook un mesaj extrem de emoționant, însoțit și de o poză în care bruneta apare alături de fiica sa. Vedeta pare să regrete cele întâmplate între ea și soț, concentrându-se acum pe fructul iubirii lor.

Iată mesajul ei, pe care l-a publicat în jurul orei 1:00 dimineața, în ziua de luni, 30 aprilie:

„Să fii mamă este o alegere pe care o faci în fiecare zi, de a pune fericirea și mulțumirea altcuiva înainte celei proprii, să înveți lecții grele, să faci lucrul corect (chiar și atunci când nu ești sigură care este acestea) și să te ierți tot mereu pentru că faci totul greșit”, a scris Andreea Tonciu pe Facebook.

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, ar fi plecat de acasă după ce a prins-o pe brunetă distrându-se la Loft, în Mamaia. Potrivit „gurilor rele”, el i-ar fi interzis vedetei să se mai ducă la petreceri. Andreea nu a acceptat să stea acasă în minivacanța de 1 mai, astfel că a plecat cu fetele la mare. Auzind că soția lui se distrează pe mese la Loft, Daniel Niculescu s-a dus după ea, să o ia cu forța acasă. S-a lăsat cu scandal, iar bruneta nu a vrut să vină acasă. Drept urmare, bărbatul a plecat la București și și-a făcut bagajele, mutându-se din căminul conjugal, scrie cancan.ro.

„Eu am venit acum la mare să mă distrez, nu să vorbesc despre problemele mele din familie. Am venit la mare de 1 mai. Cu prietenii mei, cu sora mea…distracție. Soțul meu este plecat cu treabă și nu a putut să vină.”, a declarat Tonciu pentru sursa citată. Întrebată dacă Dani are curaj să o lase singură la mare, Tonciu a răspuns vehement: „Dacă sunt aici vă dați seama că are încredere, dar na…”.