Foto: Cum se dau moldovencele milionărese în SUA?

Imaginile șoc cu ultimele aroganțe ale surorilor Gabor. Cum se dau moldovencele „milionărese”! Au pus chiar ele imaginile, dar nu și-au dat seama de detaliul care le-a dat de gol!

Monica Gabor pare să ducă o viață de lux alături de Mr. Pink, însă pe lângă acest lucru, ea vrea să și afle toată lumea despre asta. Împreună cu sora sa, fosta doamnă Columbeanu are mici-mari aroganțe chiar de la primele ore ale dimineții.

Un clip postat recent le arată pe cele două surori după ce au primit drept „cadou”, presupunem, o cutie de caviar, cu care se delectează împreună, fără însă a se putea abține să nu spună tuturor despre asta. Afaceristul pare să le trateze pe cele două surori ca pe prințese, pentru 50 de grame de caviar, acesta a plătit peste 375 de dolari.

Dar asta nu e tot, Monica ne mai arată și cum, după ce s-a bucurat de caviar, și-a condus iubitul la serviciu, fiindcă, nu-i așa, acela este locul unde se fac banii pentru celebrele icre. După ce Mr. Pink a mers la birou, Monica s-a putut dedica în voie sportului, a mers la sală împreună cu sora ei, pentru a da împreună jos caloriile pe care le-au ingerat mai devreme.

Iată câteva imagini:

CITEȘTE ȘI:

12 semne că te respectă cu adevărat

Respectul este la fel de important ca dragostea, dacă nu chiar o depășește. Iată câteva acțiuni care, spun psihologii, arată că partenerul tău de viață te respectă atât de mult încât ar face orice pentru tine:

1. Te face să te simți bine când te prezintă prietenilor lor sau familiei pentru că te laudă și exagerează când vine vorba de talentele tale sau de calitățile tale.

2. Devine gelos în momentul în care vorbești cu alți bărbați. Nu este gelos pentru că nu are încredere în tine, ci pentru că știe cât de minunată ești și îi este teamă să nu te piardă.

3. Nu se teme să folosească superlative în momentul în care te complimentează. de exemplu, îți spune că ești cea mai frumoasă femeie, cea cu care se potrivește și cea mi inteligentă persoană pe care o cunoaște.

4. Când vă certați și tu spui ceva care îl deranjează, nu îți răspunde cu aceeași monedă și lasă de la e pentru că știe că nu o spui cu răutate și o spui doar la nervi.

5. Iubește să te întrebe despre lucruri la care ești bună și le faci perfect pentru că știe că te pricepi și poate învăța multe lucruri de la tine.

6. Uneori te scoate din zona de confort pentru a-ți îndeplini dorințele și pentru a ajunge unde îți dorești pentru că el crede în talentul tău. Mereu încearcă să te facă să ai mai multă încredere în tine.

7. Când vorbești cu cineva, fie că este vorba despre un vechi prieten sau un prieten, și tu îți exprimi puternic o opinie, îl vei vedea cum analizează situația dintr-un colț al camerei zâmbind mândru.

8. Mereu când ești tristă sau tensionată dintr-un motiv anume, el își dorește să fie un partener mai bun și își dorește să te facă să te simți mai bine. Chiar dacă știe că nu va rezolva problema, va încerca să te înțeleagă și să facă orice pentru a-ți schimba starea de spirit.

9. Discută despre orice cu tine și îți cere părerea când vine vorba de îmbrăcăminte sau de carieră. Nu contează cât de nesemnificative pot fi acele lucruri pentru tine, însă pentru el contează foarte mult părerea ta.

10. În momentele intime se focusează mai mult pe plăcerea ta. Orice va face, va avea grijă mereu să te simți tu bine și apoi se va concentra pe plăcerea lui.

11. Atunci când te rănește, face orice pentru a te împăca și pentru a-ți trece supărarea. Compromisurile sunt foarte importante într-o relație.

12. Te susține în tot ceea ce faci și îți înțelege nevoile și te ajută de fiecare dată când ai nevoie de ceva, chiar și atunci când ai probleme financiare.

Sursa: a1.ro