Gabriela Cristea, în lacrimi de Moș Nicolae: „Trebuie să mă resemnez cu ideea…”

Gabriela Cristea a vărsat lacrimi amare de Moș Nicolae! Dezvăluiri uluitoare despre momentele grele ale Gabrielei Cristea.

Dorința pe care și-a pus-o Gabriela Cristea în 2016, de Moș Nicolae, a fost aceea de a avea un copil, pentru a putea fi împlinită din toate punctele de vedere și pe plan personal!

Anul trecut a fost unul greu pentru vedeta de televiziune! Din dorința de a avea un copil, îdrăgita prezentatoare TV a recurs la patru inseminări soldate cu un eșec dureros, în special din punct de vedere mental!

Toate au avut un impact puternic și au marcat-o pe brunetă, însă, în noiembrie, parcă s-a prăbușit cerul pe ea! Medicii i-au spus că, fizic, nu mai putea apela la o astfel de metodă pentru a rămâne însărcinată!

Uite de ce a vărsat Gabriela Cristea lacrimi mare, anul trecut, de Moș Nicolae!

„Am toate intervențiile în minte, în cele mai mici detalii, însă cel mai dificil moment a fost la finele toamnei, atunci când, după ultima tentativă eșuată de inseminare, mi s-a spus că trebuie să mă opresc o perioada, să nu mai încerc căile alternative pentru a rămâne gravidă!

Deși eram distrusă sufletește, am ales să nu mai întreprind nimic pentru a face un copil! Cel puțin atunci ziceam că renunț la ideea de a fi mama!

Mă gândeam că gata, acolo se termină, și trebuie să mă resemnez cu ideea că nu mai pot să am copii!”, a dezvăluit Gabriela pentru wowbiz.ro, în urmă cu câteva saptamani!

Cateva zile mai târziu, însă, de Sf. Nicolae, frumoasă femeie s-a răzgândit și nu i-a mai cerut Moșului daruri scumpe, ci…o minune!

„Gabi era tristă, nu îi mai venea să vorbească deloc și părea resemnată cu soarta! Nu știa de ce Dumnezeu nu își întorcea față și către ea și încerca să nu se mai gândească la nimic!

Totuși, magia Sărbătorilor de Iarnă i-a schimbat starea de spirit prezentatoarei și, așa, dintr-o dată, dorința pe care și-a pus-o de Moș Nicolae a fost aceea de a strânge un brațe un copilaș al ei în 2017!

Că un făcut, peste puțin timp, a rămas însărcinată pe cale naturală, iar nouă luni mai târziu a născut o fetiță de notă 10!

Acum, se poate declara cu adevărat împlinită și pentru acest lucru mulțumește Divinității în fiecare zi”, au dezvăluit persoane apropiate Gabrielei Cristea.

Sursa: huff.ro

 

CITEȘTE ȘI: Ea este femeia pe care a părăsit-o Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea! Era gravidă într-o lună și jumătate, dar…Ce gest a putut face acum, la cinci ani de când îi reproșa prezentatoarei TV că i-a furat bărbatul!

 

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, mai are câteva zile până va deveni tătic, dar asta nu înseamnă că duce lipsă de admiratoare! Din contră, chiar și una dintre fostele sale iubite suspină după el, o blondă atrăgătoare pe nume Valentina!

Valentina Dincă a avut timp de patru ani o relație cu Tavi Clonda, familiile lor fiind foarte apropiate și toată lumea se aștepta să-i vadă la altar. Nu s-a întâmplat așa, pentru că Tavi Clonda a început o relație cu Gabriela Cristea, între timp ce doi s-au căsătorit, iar acum prezentatoarea TV va aduce pe lume un copil. În tot acest timp, Valentina Dincă a rămas cu gândul la Tavi și nu l-a putut uita!

Nici măcar faptul că acum acesta este strâns legat de Gabriela Cristea nu o împiedică pe Valentina să mai viseze la fostul ei iubit, pentru că amintirile legate de el sunt mult prea puternice pentru a fi șterse cu buretele. Iar acest lucru este demonstrat de faptul că fosta iubită a lui Tavi a refuzat să elimine de pe rețelele sociale fotografiile în care apar împreună.

Chiar dacă este o femeie atrăgătoare care nu duce lipsă de admiratori, Valentina pare să nu fi lăsat pe cineva să se apropie de ea de la despărțirea de Tavi Clonda.

Lumea vorbea că Tavi a părăsit-o pe Valentina pentru Gabriela, în ciuda faptului că fosta lui iubită ar fi fost însărcinată într-o lună şi jumătate.

Tavi a negat însă, spunând că şi-a încheiat fosta relaţie înainte să treacă la următoarea! „Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte OK. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, declara atunci Tavi.

Sursa: cancan.ro