Gabriela Firea s-a recăsătorit la doar câteva luni după ce și-a îngropat soțul, iar fiul vitreg o urăște de moarte! Fosta soție a lui Răsvan Firea o atacă dur! Ce gest cumplit a putut face chiar în ziua înmormântării

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, are un fiu vitreg cu care nu se înțelege deloc.

Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit cu Răsvan Firea în 1993. În 2010, Răsvan Firea a murit în urma unui atac cerebral, la 54 de ani, iar 8 luni mai târziu Gabriela Firea s-a recăsătorit, cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele. Cu acesta din urmă are doi băieți, pe David Petru și pe Zian.

Gabriela Firea are un fiu vitreg, Răzvan Firea, un tip nonconformist, rezultat al mariajului dintre Răsvan Firea și Carmen, unul dintre cele mai apreciate modele ale anilor 1980 și prima soție a răposatului Răsvan Firea.

Băiatul a ajuns să nu o mai suporte pe mama lui vitregă.

Detalii despre relația lor a dat chiar Carmen, mama băiatului vitreg al Gabrielei Firea.

Totul a pornit chiar din a doua zi după ce a avut loc înmormântarea tatălui său. Actualul primar al Capitalei l-ar fi mințit pe fiul ei vitreg în legătură cu ora înmormântării, astfel că el nu a putut fi prezent la funeraliile tatălui său.

„Eu și fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanțe. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici măcar pe fiul meu, Răzvan…

Ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13:00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puțin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum și l-am găsit deja înhumat”, explica Carmen, fosta soție a lui Răsvan Firea.

 

Sursa: libertatea.ro