Gheorg a fost bucătarul preferat al lui Teo Trandafir. De ceva ani, s-a retras de pe micile ecrane și a fost implicat într-un scandal monstru. Acum e transformat total. Cum arată și ce-a ajuns să facă într-o comună, lângă București

 

În urmă cu ani, bucătarul Gheorg era o prezență constantă păe micile ecrane din România. De ceva ani, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor.

Gheorg, pe numele său real George Vitan, a fost multă vreme în lumina reflectoarelor, pe vremea când făcea parte din echipa cu care binecunoscuta Teo Trandafir prezenta o emisiune de succes la Pro TV.

Gheorg, care după separarea de Teo Trandafir a lucrat și la alte posturi de televiziune, era apreciat atât pentru talentul său la gătit, cât și pentru dezinvoltura sa.

Ieșit de multă vreme din lumina reflectoarelor, Gheorg, care a fost coleg de emisiune și cu starleta Bianca Rus, a decis să se implice în afaceri, în comuna 1 Decembrie, din apropiere de București. Acolo unde, recent a fost în vizită și prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, alături de cei doi copii ai săi.

Gheorg, care la un moment dat a fost implicat într-un scandal monstru la cofetăria sa cu inspectori de la Protecția Consumatorului, nu și-a pierdut zâmbetul cu care i-a cucerit pe telespectatori de-a lungul anilor, însă trecerea timpului și-a pus amprenta asupra lui. Este grizonat și nu mai este la fel de suplu ca în vremurile care au trecut.

„Ultima zi de vacanță… Ne-am bucurat de aer, soare și relaxare la restaurantul prietenului Gheorg din comuna 1 Decembrie și pe malul Argeșului, unde am încins un foc de tabără de poveste!!!! Mulțumim, nenea Gheorg și să îți meargă bine!!!”, i-a transmis Adriana Bahmuțeanu lui Gheorg.

 

Sursa: libertatea.ro