Horia Brenciu, tată pentru a cincea oară la 45 de ani?! Reacția uluitoare a soției sale. Artistul a povestit totul la TV!

Horia Brenciu este un familist convins. Artistul a anunțat că își mai dorește încă un copil, chiar dacă acasă îl așteaptă deja patru copii minunați.

Horia Brenciu i-a spus soției sale care este dorința lui, dar reacția ei nu a fost așa cum se aștepta el.

„Recent, i-am propus soției mele să se gândească la al cincilea copil. A plecat în altă cameră. Zilele trecute eram cu Mina şi Toma şi le-am spus că nu poate să le aducă Moş Crăciun nu ştiu câte cadouri, să se limiteze la trei. În interviurile de acum 10 ani eu asta spuneam: că la 40 de ani vreau să am patru copii. Dumnezeu a fost mult mai darnic cu mine, mi-a dat patru copii, patru pisici”, a declarat Horia Brenciu la TV.

Horia Brenciu şi soția sa, Alice Dumitrescu,  se ştiu din anii ’90, de pe vremea când au fost colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006!  Cei doi trăiesc, aşadar, o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani.

Aceștia au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012. Alice mai are, însă, două fete, Andreea (26 de ani), dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, şi Maria (16 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

În plus, Horia Brenciu are și un băiat, pe care îl iubește enorm, chiar dacă acesta nu e sânge din sângele său.  „Toma… nu e sânge, din sângele meu. E suflet din sufletul meu.”, declara, la un moment dat, interpretul.  Mezinul familiei, Toma, a fost adoptat de artist în urmă cu trei ani.

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara fericit Horia Brenciu, artistul pentru care cei patru copii ai săi, Andreea, Maria, Mina şi Toma Brenciu reprezintă bucuria supremă.

Cu o familie atât de frumoasă și numeroasă, Horia Brenciu se declară un tată și un soț fericit.

Sursa: wowbiz.ro