Îl mai ştii pe Axinte de la „Vacanţa Mare”?! A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum şi ce dramă trăieşte? A plecat în Spania și a ajuns să facă așa ceva pentru bani!

Florin Petrescu, în vârstă de 49 de ani, este actorul care a dat naștere celebrului personaj Axinte, din „Vacanța Mare”. Ce s-a întâmplat el după destrămarea grupului umoristic?

„Axinte” a fost obligat să se reprofileze: la început, Florin oferea show-uri umoristice apoi s-a apucat şi de cântat. Însă, pentru că a dorit să facă şi mai mulţi bani, a devenit organizator de evenimente şi impresar. În aceste condiţii, în ultimii ani, el le-a găsit artiştilor concerte, astfel reuşind să încaseze 20% din valoarea contractelor. Toate au fost bune și frumoase o vreme, până când mai multe vedete de top de la noi, precum și cativa impresari l-au acuzat că a uitat să le achite drepturile bănești cuvenite în urma prestării de servicii în spectacolele organizate de compania lui.

“Axinte, cel mai mare tepar! Rusine! Si mie are sa -mi dea bani de un an de zile, un nesimtit! Nu cred ca exista o persoana din showbizul romanesc care sa fi lucrat cu acest personaj (fara caracter si educatie ) si sa nu fi avut probleme finaciare”, a reacționat cu duritate impresarul Marius Gavrilă, general manager la Mix Music, potrivit national.ro.

Gavrilă a revenit cu detalii într-o altă postare pe Facebook: ”Nu mi-a placut niciodata sa improsc cu noroi in colegii de breasla. E loc pentru toti pe plaja asta profesionala, cu mult mai mult pentru cei care respecta meseria asta, care pretuiesc seriozitatea. Ma refer strict la Florin Petrescu, pe care multa lume il acuza zilele acestea ca e dator vandut multor artisti, ca a devenit cel mai titrat tepar din showbiz. Nu vreau sa fiu un alt tun indreptat asupra sa (desi are restante in a-mi achita circa 4 miliarde pentru activitati artistice)”, a precizat impresarul țepuit.

Se zvonea că printre victime se află artisti de primă mână: Alex Velea, Andreea Bălan, Anna Lesko, Matteo, What’s Up, dar și alte trupe și cântareți de muzică populară care au de încasat sume restante de la acesta pentru concertele pe care le-au susținut în turneul lui.

După toate aceste scandaluri, actorul a plecat în Spania, mai precis în Madrid, iar acum se ocupă de un restaurant cu clienți români și pare c și-a găsit adevărata menire. Petrescu întreține atmosfera în restaurantul din capitala spaniolă și aduce chiar artiști din România pentru a-i distra pe românii de acolo. Mai mult chiar, Axinte ar vrea să facă în așa fel încât, în viitorul apropiat, să îi aducă în Spania la restaurantul unde lucrează, pe foștii săi colegi din Vacanța Mare.

Iată cum arată el acum: