Îl mai ții minte pe Ghiță Ciobanul? Uite ce s-a întâmplat cu el, la 4 ani de când a devenit celebru… A primit o lovitură dură!

Gheorghe Danulețiu sau Ghiță Ciobanul, cum este el cunoscut, apare într-un dosar de fraudă bancară unde inculpate sunt două angajate ale unei bănci din Sibiu. Cele două femei au fost acuzate și condamnate la 3 ani, respectiv 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare, după ce s-a dovedit că „au lucrat” la conturile clienților, sustrăgând peste 600.000 de lei de-a lungul ultimilor ani.

Cele două femei au primit și interdicția ca timp de 2 ani să mai ocupe funcția de ofițer de cont la o nacă. Cazul a fost orchestrat de DIICOT Sibiu.

Ghiță Ciobanul se află și el pe lista celor peste 40 de păgubiți, însă el se află printre „norocoși”. Asta pentru că din contul lui au dispărut doar 1.000 de lei, suma care îi va fi înapoiată de cele două angajate ale băncii, conform deciziei instanței. Decizia judecătorilor a fost atacată de DIICOT și banca respectivă, cu apel.

Ghiță Ciobanul a fost vedeta unor spoturi publicitare la o telefonie mobilp, care au făcut din el o adevărată vedetă. După ce nu a mai apărut la televizor, el și-a încercat norocul în afaceri, deschizându-și câteva magazine alimentare, care însă nu au mers prea bine. În prezent, el se află la Jina, în județul Sibiu, alături de soția sa și cei doi copii pe care îi au împreună.

Sursa: bzi.ro