Imagini bombă din tinerețea Adelinei Pestrițu, făcute publice! Cum arăta înainte să-l cunoască pe Liviu Vârciu, când dansa la bară în Ibiza!

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai stilate vedete, fiind comparată deseori cu Rihanna pentru stilul ei vestimentar și primește frecvent bile albe de la stiliști. Dar în urmă cu mai mulți ani, lucrurile stăteau cu totul altfel.

Adelina Pestrițu a pelcat în Ibiza la 19 ani, pentru a câștiga bani ca dansatoare într-un club. Nu avea nasul operat, nici silicoane, iar în garderoba ei predominau hainele sexy, cu imprimeuri animal print.

„Am fost aleasă dintre mii de fete, venite la casting din toate colţurile lumii. Mă mândresc cu asta şi nu îmi este ruşine de meseria mea”, declara Adelina Pestriţu despre acea perioadă.

Dezvăluiri neașteptate au fost făcute de o persoană care o cunoaşte cât se poate de bine pe Adelina Pestriţu. Mai exact, e vorba despre Oana Ioniţă, care în trecut a dansat alături de fosta femeie de televiziune în Ibiza. „Bebeluşa“ Oana a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, mai multe detalii neaşteptate chiar despre acea perioadă.

„Noi am fost foarte bune prietene, am fost şi la Ibiza împreună. Ea dansa în club. Trebuia să ştii mai multe stiluri de dans. În primul rând se alegea o fată frumoasă, care să arate bine şi se mergea pe stilul foarte dinamic de dans, nu pe cel lasciv. A avut nişte relaţii şi când era în Ibiza, dar nu vreau să mă bag“, a povestit Oana Ioniţă.

Uite cum arăta bruneta în acea perioadă:

 

Sursa: fanatik.ro