În ce hal l-a umilit! Cristi Mitrea făcut praf la TV de o femeie celebră! Toată țara a văzut: „În afară de mușchi mai ai ceva?” Reacția luptătorului i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Ce a făcut:

După ce Andrei Duban a fost eliminat din show-ul “Ferma vedetelor“, l-a desemnat pe Cristi Mitrea, fermierul săptămânii. Printre numeroasele momente tensionate care au existat, unul dintre ele a fost când Mitrea a fost umilit de Mihaela Tatu, cea care le vinde produse concurenților.

Fiindcă nu găsea o pungă de sare, Mihaela l-a luat la rost fostul iubit al Andreei Mantea. “Se poate? Așa ești tu șef? În afară de mușchi mai ai ceva? Chestii din astea…”, l-a întrebat Mihaela Tatu.

“Habar nu am discuția, nu am înțeles contextual, nici nu am apucat să răspund…nu știu ce aveți cu mușchii ăștia? Eu mă duc la sală, mie-mi place sala”, a explicat Mitrea.

 

Daniel Iordăchioaie a suferit o entorsă la piciorul drept, la care a fost operat în urmă cu doi ani și în care are șuruburi

Medicii au fost mirați de cât de calm a fost artistul în timpul consultației și l-au întrebat dacă a avut dureri. El le-a povestit colegilor săi că durerea era atât de acută, încât nu știa ce să mai facă.

“Au spus că e o entorsă. Eu mă dusesem să iau un scaun din bucătărie, am călcat pe o scândură, pe care am alunecat din cauza noroiului. (…). Sunt operat la gleznă acum doi ani – na, o entorsă de antepicior”,a declarat Daniel Iordăchioaie.

Scene de panică la „Ferma Vedetelor”. „L-am văzut cum i s-au încleștat degetele și s-a albit la față”, a comentat Grațiela, soția lui Andrei Duban.

Cel care i-a fost alături și la propriu, și la figurat a fost Cristi Mitrea, care l-a ținut pur și simplu în brațe.

 

Momente de maximă tensiune. Din cauza faptului că Daniel Iordăchioaie a suferit o entorsă la piciorul drept, a izbucnit un adevărat scandal între doi dintre concurenții show-ului.

Rona Hartner și Cristi Mitrea nu s-au mai putut abține și și-au aruncat cuvinte grele, ajungându-se chiar și la amenințări.

“Adu lingura, Narcisa!. Lasă-mă în pace acum, te rog, te rog frumos. Eu zic să taci din gură! Bolnava satului e… (….). S-a răstit la mine: «taci din gură», «Taci, nebuna satului!». I-am zis: «Nebună e…» și am tăcut”, a spus Rona Hartner.

“Omul nu are nevoie de zgomot. Nu are nevoie de zgomot, femeie nebună. Nu are nevoie de zgomot, bolnava satului! Du-te de aici! (…). Hai zi, că-ți dau un pumn în cap de te liniștesc. Oprește-te, nebuna satului, e totul în regulă.”, a reacționat Cristi Mitrea.

Luptătorul MMA s-a asigurat că Daniel Iordăchioaie are puls
“Eu l-am luat pe omul ăsta în brațe, îl țineam de gât să am simțul pulsului, îl țineam de mână ca să pot să verific dacă îmi dă reacție dacă îl strâng. Și încercam să îl liniștesc. Dar nu poți să liniștești un om cu patru femei care țipă în capul tău ca la piață”, a declarat Cristi Mitrea.