În plastic e fantastic! A trecut prin 30 de intervenții cosmetice numai ca să își mulțumească iubitul. Cum putea să arate înainte

Sunt femei care ar face orice ca să își mulțumească partenerul de viață, inclusiv să treacă prin lucruri dureroase numai ca să funcționeze bine relația.

Iar o tânără din Hong Kong, în vârstă de 22 de ani, a trecut prin nu mai puțin de 30 de operații estetice pentru a-și impresiona iubitul.

Berry Ng a început aceste proceduri pe când avea numai 17 ani, iar dorința sa cea mai mare era să arate mai mult ca supermodelele occidentale. Însă, după cinci ani în care a petrecut mai mult timp prin clinici decât acasă, acum regretă aceste decizii.


Berry susține că dependența de intervenții estetice a început atunci când a văzut un centru de frumusețe care avea o ofertă de nerefuzat pentru elevi și care costa numai 102 dolari. Însă când a ajuns să cumpere această ofertă, aceasta a fost convinsă să cumpere alte intervenții, pentru 2175 de dolari. Iar când a văzut că toate aceste intervenții o schimbă foarte mult, a început să caute din ce în ce mai multe tratamente și nu a trecut prea mult timp până când a devenit dependentă.

A post shared by @her_name_is_berry on


La vârsta de 20 de ani, aceasta s-a cuplat cu un bărbat cu nouă ani mai în vârstă decât ea. Acesta a început să dezaprobe modul în care arată, iar acest lucru a făcut-o să meargă și mai des la medicul estetician. În numai șase luni, aceasta a făcut o mulțime de proceduri cosmetice, dar și intervenții chirurgicale.
A trecut printr-o blefaroplastie, dar și o rinoplastie. De asemenea, a intervenit și la nivelul frunții pentru a deveni mai rotundă, dar și pentru a avea niște buze mai pline, obraji și bărbie ca femeile din Occident.

其實都幾雌雄同體feel…

A post shared by @her_name_is_berry on


„Dacă mi-ar fi spus o singură dată că „ești frumoasă”, m-aș fi oprit”, a dezvăluit tânăra, care acum regretă tot ce s-a întâmplat.
Ultima intervenție la care a apelat a fost aceea de augumentare a bustului, iar în timp ce își revenea din anestezie, aceasta a avut o epifanie în care și-a văzut mama care îi spunea că era mult mai frumoasă înainte de a apela la toate intervențiile.

După acest moment revelator pentru ea, Berry s-a despărțit de iubitul său, iar acum le sfătuiește pe femei să se gândească de multe ori înainte de a apela la chirurgie.

CITEȘTE ȘI: Decorează an de an casele de Crăciun și primește o căruță de bani pentru acest lucru. Toți bogătașii apelează la el și nici nu e de mirare. Ce iese din mâinile lui:

În plin sezon al împodobirii brazilor de Crăciun, un bărbat a făcut o meserie din acest lucru și s-a îmbogățit.

În cazul în care nu știai, există câteva persoane care sunt decoratori profesioniști de brazi de Crăciun. În timp ce mulți aleg să facă acest lucru în familie și este un prilej pentru a se reuni membrii familiei și pentru a petrece timp de calitate, alții aleg ajutorul unui profesionist, pentru ca totul să arate ca la carte.


Și nici nu este de mirare că totul este impecabil, căci un decorator poate primi de la 4000 de lire sterline în sus pentru a înfrumuseța o casă în timpul sărbătorilor de iarnă.


Bineînețeles, cei extrem de bogați sunt cei care apelează, mai ales, la acești decoratori, pentru a alege ghirlandele, globurile și cele mai frumoase instalații ca să arate totul perfect.

Vedetele de televiziune, fotbaliștii, dar și alți clienți extrem de bogați, nu se uită la bani atunci când vine vorba de înfrumusețarea locuințelor de sute de metri pătrați.


Iar această treabă este destul de complicată, deoarece se face un plan extrem de strict, se verifică înainte casa și se planifică totul, la milimetru.

Pentru a onora toate comenzile, șeful decoratorilor din Cheshire, Tom Harrington, Marea Britanie, a dezvăluit că începe munca încă din septembrie, iar anul acesta are nu mai puțin de 20 de case care abia așteaptă să fie decorate.


Prețul pornește de la 1500 de lire sterline și ajunge la 4000, dar poate fi și depășit, în cazul locuințelor mari. În ianuarie, când sezonul se termină, Harrington se întoarce la clienți, pentru a strânge decorațiunile și pentru a le depozita apoi.

În cazul în care și familia vrea să se implice la decorarea casei, Harrington nu are nimic împotrivă să îi includă și pe aceștia.