Înainte să urce în avion, și-a dat seama că o să stea tot zborul lângă o femeie foarte grasă și i-a căzut fața. La finalul călătoriei, avea ochii în lacrimi! Ce secret a aflat despre această femeie

Călătoriile cu avionul pot fi unele extrem de plăcute pentru cei care iubesc să călătorească la înălțime sau un coșmar pentru cei care au rău de înălțime și se tem tot timpul de o eventuală prăbușire.

De asemenea, este extrem de important și lângă cine ai locul și cât de amabil este sau cât de nepoliticos. Nu în ultimul rând, o călătorie se poate dovedi inconfortabilă în momentul în care cel care se află lângă tine este supraponderal și simți că nu ai deloc loc. Însă, mai presus de toate, nu trebuie să judeci un om după aspectul fizic, așa cum nu trebuie să judeci o carte după copertă.

Un bărbat care călătorea spre Hong Kong a avut parte de o adevărată surpriză și a învățat o lecție importantă. Nu o întâlnise pe femeia lângă care avea să călătorească pentru șase ore, însă când a observat-o, i-a „căzut fața”. Era o femeie supraponderală, care s-a așezat lângă el. „Poziționându-se confortabil, și-a așezat brațul enorm pe cotiera comună. Imensitatea ei a saturat spațiul din jurul nostru, făcându-mă să mă micșorez și locul meu să pară insignifiant”, a dezvăluit bărbatul pe un site.

Și chiar dacă acest pasager îi comenta greutatea pe respectivul site, femeia a dovedit că este o persoană de treabă, care l-a tratat cu cea mai mare bunătate.

A trebuit să îi spună de două ori bărbatului „bună”, deoarece el a ignorat-o prima dată. S-a prezentat ca fiind Laura, apoi l-a întrebat de unde este și i s-a părut că este din Japonia, însă el i-a spus că este din Malaezia. Femeia și-a continuat discursul, într-un efort de a face călătoria mai plăcută:
„Îmi pare rău! Vrei să îmi accepți scuzele din toată inima? Dacă vom petrece șase ore unul lângă celălalt, atunci ar fi mai bine să fim prieteni, nu crezi?”

El a continuat să îi dea răspunsuri scurte, însă, pe vreme ce călătoria lor se apropia de final, acesta a observat ceva unic în legătură cu Laura. Vocea ei era caldă și grijulie, când au fost servite băuturile și mâncarea a făcut tot posibilul ca el să aibă loc. De asemenea, a început să fie o persoană extrem de agreabilă și pentru cei din jurul ei, iar toți membrii echipajului au râs la ceea ce le-a povestit, iar pânla la finalul zborului, cel puțin o jumătate din echipă era în jurul Laurei, ascultându-i glumele și râzând cu poftă.

Într-un final, el a întreba-o de greutatea ei. Laura a început să explice că nu vrea să slăbească.

„De ce ar trebui să îmi pierd timpul cu regim de slăbit când am atât de multe lucruri importante de făcut și atâția oameni cu care să fiu prietenă? Dumnezeu îmi dă atât de multă fericire încât am nevoie de un corp mai mare ca să o păstrez pe toată. De ce ar trebui să slăbesc ca să îmi pierd fericirea?”

La finalul călătoriei, bărbatul morocănos a ajuns la o concluzie importantă:

„Laura a fost cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea”.

Sursa: shareably.net.