Inna fără machiaj?! E total schimbată! Vezi pozele

Inna este una dintre artistele care a fost declarată în mai multe rânduri drept cea mai sexy femeie din România, însă oare este acesta adevărul? Ea a trecut rapid de la o interpretă cu potențial, la statutul de vedetă cu succes pe plan internațional, iar mai nou a devenit și bombo sexy.

În timp ce piesele sale au intrat în topurile internaționale, Inna a lucrat din greu la imagine: a slăbit, s-a dus și la sală, a apelat la stiliști de renume și la make-up artiști, iar rezultatele s-au văzut cu ochiul liber. Așa s-a întâmplat ca Inna să devină una dintre cele mai frumoase femei din România.

Totuși, paparazzi nu s-au lăsat și au reușit să surprindă imagini dacă nu șocate, atunci măcar surprinzătoare cu Inna, atunci când nu folosește machiaj de scenă. Artista este mică de statură, nu are forme care să sară în ochi și trece foarte ușor neobservată în public.

Iată cum arată Inna fără machiaj:

CITEȘTE ȘI:

Horoscop 2018, lecţii de viaţă pentru un an plin de iubire

Horoscop 2018. Astrologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” care sunt lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va primi de la Univers în anul 2.

2018 e un an universal 2, ceea ce înseamnă că va fi un an plin de iubire pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului. Taurii vor avea parte de surprize plăcute dacă își vor deschide inima, Gemenii vor avea parte de un nou început, iar Scorpionii își vor construi viața visurilor lor.

„Anul acesta, 2, vor fi multe căsătorii, multe nașteri, foarte multă dragoste, multă afecțiune și dacă este anul universal 2, de fapt 11, 11 acela este bărbatul și femeia. Fiecare zodie primește o infuzie de sănătate, de dragoste și nu fac excepție niciuna din cele 12 zodii, decât că fiecare primește după posibilități și necesități”, spune Mihai Voropchievici.

Iată care sunt lecțiile de viață pentru toate zodiile în anul universal 2:

Horoscop 2018 pentru Berbec

Să decidă ce vrea să facă cu viața lui, să găsească răspuns la întrebările mai vechi care l-au frământat și să se ocupe de dragoste.

Poate să facă schimbări fantastice, benefice. O căsătorie, o uniune.

Lecția de viață: hrănește-te cu gânduri mărețe ca să ajungi la ele, lucrurile mărunte nu merită să trudești pentru ele.

Horoscop 2018 pentru Taur

După incertitudinele pe care le-a avut în anii precedenți, anul acesta, dragostea intră ca luminița de la capătul tunelului.

Surprize multe, plăcute vă așteaptă, deschideți-vă inima și țineți minte că ele vin de la cei dragi.

Lecția de viață: Dacă semeni o faptă, vei culege un obicei, dacă semeni un obicei, vei semăna un caracter, iar când semeni un caracter primești un desti

Horoscop 2018 pentru Gemeni

Trebuie să iasă din starea de confort, să-și asume unele riscuri, să aibă mai multă încredere în ei și să pășească spre fericire.

Lecția de viață: Când nu găsești un final fericit, caută un nou început.

Horoscop 2018 pentru Rac

Racii să lase dragostea să intre în viața lor. Cei căsătoriți să se ocupe mai mult de cuplu, să-și reînoiască jurămintele.

Tot ce este în jurul lor este dragoste, doar că trebuie să întânzi mâna să o iei. Concentrează- te pe cei din jur și nu căuta hemere.

Lecția de viață: Lasă-i pe cei din jur să te vadă cum ești cu adevărat

Horoscop 2018 pentru Leu

Privește în tine, fă schimbări în așa fel încât tu să fii fericit. Sentimentele celor din jur le poți folosi pentru a-ți găsi perechea.

Lecția de viață: viața e azi, nu regreta ce a fost ieri și nici anticipația a ce va fi mâine.

Horoscop 2018 pentru Fecioara

Ia decizii, fă schimbări, ai încredere în tine, dar fă și mici compromisuri care te pot ajuta.

Fecioara este o zodie foarte puternică, dar nu este preocupată de ea ca să fie fericită. Uită că au dreptul la fericire.

Lecția de viață: Descoperă lumea ta și abandoneaza-te în trăirile tale.

Horoscop 2018 pentru Balanţă

Primește un imbold, lasă iubirea să intre în orice minut, alege ce e mai bun pentru tine. Financiar ai avut niște visuri, anul acesta le poți fructifica, să câștigi mai mult. Puneți în aplicare gândurile.

Lecția de viață: Decide tu pentru viața ta să nu vină alții să decidă pentru tine.

Horoscop 2018 pentru Scorpion

Construiește viața visurilor tale și fugi de tot ce îți este frică. Tot ce faci are efect pentru anii următori.

Lecția de viață: Tot ce decizi, pune în aplicare.

Horoscop 2018 pentru Săgetător

Sunt sfătuiți să aducă ceva nou, semnificiativ în viața lor. Dar nu vă grăbiți, nu faceți pasiuni pentru prima opțiune. Analizează bine, nu te grăbi și așteaptă momentul potrivit pentru a acționa.

Lecția de viață: Nu căuta să câștigi toate luptele. Încearcă să fii cinstit cu tine.

Horoscop 2018 pentru Capricorn

Călătorește, acceptă noul, ieși din tiparul pe care l-ai stabilit ani de zile, tiparul rău de confort și limitări. Încearcă să faci ceva extraordinar pentru tine.

Lecția de viață: Oricând pot să fii fericit, doar de tine depinde.

Horoscop 2018 pentru Vărsător 

Faceți compromisuri, lucrați în echipă, fiți deschiși în dragoste, acceptați toate provocările.

Lecția de viață: Scopul vieții tale este să experimentezi fericirea.

Horoscop 2018 pentru Pești

Trăiesc dragostea la cote înalte, își poți schimba viața pentru totdeauna. Toate planurile pe care le ai, pune-le în aplicare.

Ca să culegi roadele și care e calea ta de urmat, vei știi numai dacă primești ajutor de la cei dinn jur.

Lecția de viață: Fii prezent în orice faci pentru a te bucura de frumusețile vieții.