Îți mai aduci aminte de Simona Amânar? Cum arată fosta gimnastă de când s-a lăsat de sport. Are trei copii și este de nerecunoscut

Simona Amânar rămâne una dintre cele mai faimoase gimnaste din România și din lume. Ne-a ţinut cu sufletul la gură la fiecare campionat mondial şi european, la Olimpiade, iar acum viaţa i s-a schimbat complet. Simona a reușit să aducă în lunga sa carieră sportivă nenumărate medalii pentru țară, fiind a doua sportivă de origine română care a fost inclusă în Galeria Celebrităților din Gimnastica Internațională, după Nadia Comăneci.

Fosta mare campioană la gimnastică a inspirat milioane de copii din întreaga lume să îi urmeze cariera, însă, după ce s-a retras din cariera sportivă, nu a mai fost prea prezentă în viața publică și a avut și motive întemeiate.

Căsătorită cu Cosmin Tabără, Simona și-a întemeiat o familie cu acesta și au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță, iar cel mai mic dintre copii s-a născut în urmă cu doi ani.


Acum, Simona este soție și mamă cu normă întreagă. Ajunsă la vârsta de 38 de ani, este antrenoare de gimnastică, are un exercițiu extrem de dificil care îi poartă numele și lucrează ca asistent universitar la o facultate din Timișoara. În prezent, aceasta locuiește alături de soțul său, Cosmin Tabără, fiul fostului ministru, Valeriu Tabără, și de cei trei copii ai lor în orașul de pe Bega. Cei doi s-au căsătorit în 2002, la Timișoara. De asemenea, Simona este și vicepreședinte al Federației Române de Gimnastică.

Și pe plan fizic, Simona s-a schimbat destul de mult, însă a rămas la fel de carismatică precum era în cariera sa sportivă. Deși s-a mai împlinit puțin, aceasta rămâne o femeie extrem de frumoasă.

CITEȘTE ȘI: Erau copii când s-au cunoscut datorită unui joc online. 20 de ani mai târziu, cei doi au uimit pe toată lumea. Ce au putut să facă:

În anii 2000, un joc numit Neopets devenise principala atracție pentru tinerii din întreaga lume.

Neopets este un site web virtual pentru animale de companie. Utilizatorii pot deține animale de companie virtuale („Neopets”) și pot cumpăra articole virtuale pentru ei folosind una din cele două valute virtuale . O singură monedă, numită Neopoints, poate fi câștigată în cadrul site-ului, iar cealaltă, Neocash, poate fi achiziționată fie din bani reali, fie câștigată din întâmplare prin jocul Qasalan Expellibox.

În anii 2000, Kristin Andrews avea numai 12 ani când a deschis un cont cu Neopets. La vremea respectivă, habar nu avea că viața sa se va schimba în mod definitiv.

Michael Karr, la momentul în care și-a deschis contul, avea numai 10 ani.

În lumea Neopets, cei doi erau rivali. În timp ce Kristin făcea parte dintre cei buni, Michael era ticălosul cunoscut drept „Doctor”.

Cei doi au devenit prieteni online și au dezvoltat în timp o prietenie specială. În fiecare zi, cei doi vorbeau despre tot ce era legat de joc. Nu și-au cunocut numele real al celălalt o bună perioadă de timp.

În adolescență, legătura lor specială s-a mutat pe rețelele de socializare, și ceea ce începuse ca un joc online s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.


Au făcut schimb de fotografii, de locații și de numele lor real. Nu a trecut mult până când Kristin i-a spus lui Michael ce simte pentru el, iar sentimentele lor au devenit din ce în ce mai puternice unul pentru celălalt.

Când a împlinit 17 ani, Michael le-a spus părinților că ar trebui să se înscrie la Colegiul Hendrix, care se află aproape de Little Rock, Arkansas, unde locuia Kristin. Astfel, el voia ca părinții lui să o cunoască pe iubita lui.

Prima lor întâlnire în viața reală a fost dragoste la prima vedere și au început să fie iubiți și în viața reală. În 2014, Michael a cerut-o în căsătorie pe Kristin și curând s-au căsătorit.