La aproape două luni de la moartea Denisei, o vedetă de la noi a început lupta cu temutul cancer: „Mi s-au înmuiat picioarele, voi sta 10 zile izolată”

 

O fostă prezentatoare din România a primit un diagnostic crunt de la medici. Specialiştii au depistat că are cancer. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu că luna viitoare va fi supusă unei intervenţii chirurgicale şi este foarte optimistă în ceea ce priveşte lupta ei cu teribila maladie.

Fosta realizatoare TV Dana Deac a fost diagnosticată din nou cu cancer după ce, în urmă cu 10 ani, aceasta a fost depistată cu o formă de cancer, în timpul unei mamografii de rutină.

În lupta cu boala, vedeta îl are alături pe fiul ei Vlad. În cadrul unui interviu, ea a mărturisit că i-a făcut o promisiune Principesei Margareta a României, respectiv că se va face bine şi va reveni curând la muncă.

„Vlad a fost alături de mine. (…). A fost şi suntem noi doi. Faptul că fiul meu e cel mai bun prieten m-a ajutat foarte mult. (…). Vreau să mă bucur de mine, să mă bucur de viaţă. (…). La Spitalul Memorial voi sta izolată – din ce am aflat mâncarea se pune pe o uşiţă, 10 zile voi sta izolată. Dacă mi-e teamă? Să ştii că da. Când m-a sunat medicul şi mi-a spus: «A ieşit cancer la biopsie – trebuie să face operaţie de urgenţă», mi s-au înmuiat picioarele. (…). Da, mi-e frică, nu ştiu cum voi reacţiona. (…). Voi fi şi singură, apoi mă voi întoarce, va trebui să mă întorc iar la muncă, să fac televiziune.”, a povestit fosta realizatoare TV în cadrul unei emisiuni.

În primăvara anului 2008, Dana Deac a vorbit despre chinul pe care l-a trăit atunci când a aflat că suferă de cancer la sân.

„Am facut o mamografie din bun simt si am primit rezolutia de corp sanatos. Pe aceasta mamografie, dupa patru luni, un alt doctor imi arata celulele canceroase care aveau forma unui fluture. «Vedeti doamna acest fluture? Acesta este cancerul dumneavoastra…» Evident ca am avut un soc emotional cumplit”, a declarat vedeta în cadrul unui interviu pentru hotnews.ro.

Vestea că o vedetă de la noi suferă de cancer, aceeaşi maladie care a ucis-o pe Denisa Răducu, i-a şocat pe mulţi. Cu toţii şi-au îndreptat gânduri bune spre Dana Deac.

 

Sursa: spynews.ro