La prima vedere, ai putea jura că sunt surori, însă una dintre ele este mama celorlalte două și are 63 de ani! Tu te-ai prins care este?

Unele persoane par să fi găsit fântâna tinereții și par adolescente chiar dacă se apropie de vârsta de 60-70 de ani.

În timp ce unele persoane apelează la tratamente cosmetice și la orice altă metodă pentru a împiedica îmbătrânirea naturală, altele sunt mai norocoase și sunt ajutate de o moștenire genetică bună și nu le afectează trecerea timpului orice ar face.

Trei femei din Taiwan au uluit întreaga Planetă cu look-ul pe care-l abordează la vârste înaintate.

Una dintre ele este mama celorlalte două, dar oamenilor le vine foarte greu să spună care este mai în vârstă decât alta. Ele au devenit subiect de primă pagină în revistele de modă şi viaţă, din Taiwan. Femeile și-au dezvăluit secretul tinereții lor. Iar dacă te întrebi cum de arată atât de bine, sportul şi o dietă echilibrată sunt cele care le ajută pe cele trei să nu se teamă de riduri și de o piele lăsată.

Astfel, vârstele celor sunt următoarele: în poza de mai sus, cea din mijloc este mama şi are 63 de ani. Fiicele ei au 41 de ani (Lure Hsu, în dreapta) şi Sharon (36 de ani, în stânga), potrivit realitatea.net.

Iată mai multe fotografii cu cele trei:

CITEȘTE ȘI: S-a prefăcut mut 12 ani, pentru a scăpa de o acuzație extrem de gravă. Ce s-a întâmplat după tot acest timp. Este uluitor, nici polițiștilor nu le-a venit să creadă

Zeng, un bărbat originar din provincia Zhejiang ( China), s-a prefăcut că este mut timp de 12 ani, pentru a scăpa de acuzația de omor, după ce în anul 2005 l-a ucis pe unchiul soției sale. Timp de 12 ani, bărbatul a sugerat că este mut și nu a scos niciun cuvânt.

Zeng a comis oribila faptă pentru o sumă de bani pe care unchiul soției trebuia să i-o plătească drept chirie. Era vorba despre suma de 64 de euro, iar bărbatul a decis să facă acest gest necugetat.

A fugit apoi într-o altă provincie din China și s-a prefăcut că este mut în fața vecinilor, pentru a nu fi recunoscut. Zheng s-a stabilit într-un mic sat din provincia Anhui, la 700 de kilometri nord de Hangzhou, unde a început să lucreze în construcții, continuând să stea mut și să nu spună nimănui povestea sa. Chiar și-a luat o soție nouă și a avut un copil, dar niciodată nu le-a vorbit nici un cuvânt, de teamă să spună ceva care ar putea să-i dea de gol acoperirea.

Din nefericire pentru Zheng, cei 12 ani de tăcere nu l-au putut ajuta în timpul unui sondaj realizat de polițiști, la începutul acestui an. Lipsa de documente de identificare l-au făcut să fie suspect în fața autorităților, așa că au luat o mostră din sângele lui pentru a-i verifica identitatea. Așa au aflat că Wang Gui era de fapt Zheng, suspectul de crime care dispăruse cu peste un deceniu în urmă.

Șocul a venit abia apoi, pentru că bărbatul a devenit cu adevărat mut, din cauză că nu și-a folosit vocea atât de mulţi ani.

Zheng a comunicat numai cu ofițerii de poliție în scris. Întrebat de ce se prefăcea că este un mut pentru o perioadă atât de lungă, bărbatul a scris: „Cu cât spun mai puțin, cu atât mai puține șanse sunt să fac o greșeală”.