La un an de la nuntă, mariajul lui Vasilică Ceteraşu scârţâie! Amalia, soția lui, a spus totul: „Nu e mulţumit de mine”. Ce au de gând să facă cei doi

În ultimele două săptămâni, Vasilică Ceteraşu şi soţia lui au cântat la 15 nunţi. Stresul şi oboseala par să-şi spună cuvântul în mariajul celor doi, care în urmă cu aproape un an au devenit şi părinţi de fetiţă. Artistul se simte epuizat, iar frumoasa Amalia a slăbit enorm. Mai mult, a mărturisit că deşi face multe, Vasilică Ceteraşu e nemulţumit de ea.

Cei doi artiști de muzică populară se pregătesc intens pentru tăierea moțului fiicei lor. Pe 21 noiembrie, când Selena va împlini un an, Vasilică Ceterașu și Amalia au organizat fericitul eveniment.

Soţia artistului a spus în glumă că deşi conduce maşina foarte mult, cântă la numeroase evenimente, găteşte şi are grijă de Selena, Vasilcă Ceteraşu nu e mulţumit de ea.

„Avem evenimente, ne pregătim. Pe 21 noiembrie îi tăiem moţul Selenei, face un an. (…). Am cântat la 15 nunţi numai pentru pamperşi. (…)”, a declarat artistul în cadrul unui emisiuni TV.

„Eu conduc, eu cânt, eu fac de mâncare şi nici nu e mulţumit de mine. (…). Da, da, am slăbit vreo cinci kilograme.”, a mărturisit Amalia, soţia lui Vasilică Ceteraşu.

Vasilică şi-a unit destinul cu Amalia în 2016. La eveniment au participat 1.500 de invitați, printre care numeroase vedete din showbiz.

Sursa: spynews.ro