Le-a mărturisit părinților că s-a îndrăgostit și că vrea să meargă la el în vizită. Când aceștia au auzit despre cine este vorba, i-au luat pașaportul și și-au trimis fiica la psiholog. De ce au recurs la aceste gesturi:

Pentru un părinte, nimic nu este mai greu decât să descoperi că fiul sau fiica se căsătorește cu o persoană nepotrivită.

Iar când fiica în vârstă de 19 ani le-a spus părinților săi că se căsătorește cu un bărbat cu 35 de ani mai în vârstă, aceștia au rămas fără cuvinte.

Michaela Matson, din Nebraska, și-a dat seama că William Madera, în vârstă de 53 de ani, este alesul ei, chiar din primele momente în care au vorbit.

Când au aflat acest lucru, părinții Michaelei și-au exprimat dezaprobarea și i-au interzis să îl vadă. Pentru a o împiedica să ajungă la el, aceștia i-au luat pașaportul, ca să nu meargă până la William, care locuiește în Alberta, Canada. Iar ca să se asigure că este în regulă, părinții au trimis-o chiar și la psiholog.

„Prima dată când i-am văzut poza lui William, m-am gândit că este chipeș și am fost atrasă de el imediat. Mi-au plăcut nasul lui, pentru că este drăguț și strâmb pentru că mama sa i l-a rupt când era mic, dar și cei mai frumoși ochi care îți iau respirația, pur și simplu”, a dezvăluit Michaela.

Nu a știut cine este la început, însă i-a atras atenția și după ce au început să vorbească, și-a dat seama că este îndrăgostită de el. Și, în ciuda dezaprobării părinților, a mers 1500 de mile ca să îl viziteze. A reușit să își scoată un nou pașaport, să strângă bani și să ajungă la William, care o aștepta cu nerăbdare.


Acum, cei doi se gândesc să se căsătorească la anul și s-au logodit foarte repede după ce s-au întâlnit. Iar când cei din jur se uită la ei și cred că sunt tată și fiică, ei preferă să treacă mai departe.

„Am fost numită de câteva ori fiica lui, însă el cu mândrie le spune că sunt logodnica lui, alteori râdem în timp ce ei își cer scuze”, a mai spus Michaela.

CITEȘTE ȘI: Se afla la masă, când a primit un telefon de la un agent de vânzări. Tot internetul râde acum de cum a reușit tânăra să scape de agent. Metoda ei este genială și merită încercată:

Nimic nu este mai enervant decât să fii sunat de către un agent de vânzări când te odihnești ori când ești la plimbare.

Probabil că ți s-a întâmplat și ție să te afli la masă cu familia și să îți sune telefonul, apoi, să răspunzi și să afli că este un agent care vrea să îți pună o mulțime de întrebări și să îți facă niște oferte irezistibile.

Însă unele persoane sunt de-a dreptul creative, precum această fată din povestea de mai jos, care a avut o discuție pur și simplu genială cu agentul de vânzări.

Eu: Alo?

Agentul de vânzări: Bună ziua. E mama ta acasă?

Eu: Nu am mamă.

Agentul de vânzări: Atunci, aș putea să vorbesc cu tatăl tău?

Eu: Da, cu care dintre ei?

Agentul de vânzări: Care dintre ei este acasă?

Eu: Ei bine, amândoi sunt acasă. Dar nu cred că vreo să vorbești cu Carlos. Abia ce a trecut printro despărțire grea de prietenul său, Antonio.
Agentul de vânzări: Să înțeleg că numele taților tăi sunt Carlos și Antonio?
Eu: Nu, nu! Numele taților mei sunt Carlos și Mark.

Agentul de vânzări: Păi și atunci cine este Antonio?

Eu: Cum ți-am zis, fostul iubit al lui Carlos.

Agentul de vânzări: Deci Carlos înșela?

Eu: Da, dar doar pentru că Mark îl înșela cu Edith, vecina noastră.

Agentul de vânzări: Deci Carlos înșela numai pentru că el credea că Mark îl înșela?

Eu: Nu, el credea că Mark înșela.

Agentul de vânzări: Deci Mark nu înșela?

Eu: Nu am spus asta niciodată.

Agentul de vânzări: Ba da, ai zis, ai zis.

Eu: Nu am zis!

Agentul de vânzări: Ba ai zis, ba ai zis.

Eu: Ce am zis?

Agentul de vânzări: Tu…Nu mai contează! Să ai o zi bună! La revedere!

După ce am citit această poveste, aproape că îmi vine și mie să aplic aceeași tactică atunci când voi fi sunată.