Lovitura cu sabia dată de traficantul de droguri aproape că l-a decapitat pe poliţistul de la trupele speciale. Iată filmul complet al tragicului incident de la Suceava

Lovitura cu sabia a interlopului sucevean traficant de droguri, Alexandru Huţuleac, asupra agentului şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a fost executată cu o forţă extraordinară.

Potrivit diagnosticului stabilit de medicii suceveni, Ciprian a fost stabilizat hemodinamic şi respirator, însă rana la cap a fost groaznică. Poliţistul prezenta o fractură frontoparietală cu interesare orbito nazo etmoidală, dilacerare parenchim cerebral frontoparietal drept, cu angajare cerebrală de 15 mm. Având în vedere gravitatea rănii, prognosticul medicilor a fost de la început unul extrem de rezervat.

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi se afla la o percheziţie, alături de alţi 3 colegi, iar în momentul în care au reuşit spargerea uşii suspectului, din interior, de la adăpostul întunericului, suspectul a ripostat violent, înarmat cu o sabie, reuşind să-l lovească frontal pe Ciprian. Pentru că nu purta cască, dintr-un motiv încă necunoscut, poliţistul a apucat, totuşi, să se protejeze cu mâna stângă, reuşind să ridice antebraţul până la nivelul ochilor. Potrivit medicilor, Ciprian s-a ales și cu cotul stâng fracturat, în urma aceleiaşi lovituri.

Agresorul nu este la primul caz, el fiind luat în vizorul poliției tot în cursul acestui an. A fost cercetat într-un alt dosar, arestat 30 de zile, apoi pus în libertate cu control judiciar.

Sursa: observator.tv

CITEȘTE ȘI: Această stewardesa a făcut 1.000.000 de dolari după ce a întreținut relații intime cu pasagerii! Unde se petrecea totul

 

O stewardesă s-a îmbogățit întreținând relații sexuale cu pasagerii în toaleta avionului, la 10.000 de metri înălțime.

Timp de doi ani, stewardesa a reușit să câștige aproape un milion de dolari, pentru că pasagerii care ajungeau să întrețină relații intime cu însoțitoarea de bord scoteau din buzunar circa 2.300 de dolari. Însoțitoarea de zbor a fost prinsă recent în toaleta unei aeronave în timpul unui zbor, potrivit presei din Dubai.

Stewardesa prefera distanțele lungi între Golf și Statele Unite ale Americii, mai scriu ziarele arabe. Sursele nu precizează pentru ce linii aeriene lucra însoțitoarea care le făcea ochi dulci pasagerilor. Se spune doar că lucra pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu.

Sursa: realitatea.net

 

CITEȘTE ȘI: Anamaria era stewardesă în Orient când l-a cunoscut pe Lucian și s-au îndrăgostit pe loc! Dar surpriza a venit trei luni mai târziu…El s-a urcat în avion pe tura ei și… E ireal ce s-a întâmplat!

 

Anamaria Poenariu, o româncă angajată ca stewardesă la o companie aeriană arabă, a fost protagonista uneia dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie.

Stabilită în Dubai, Anamaria a cunoscut în urmă cu trei luni, un român, pe nume Lucian, stabilit la la Manchester (Anglia). Cei doi s-au întâlnit în pauza dintre zborurile ei. Anamaria și Lucian s-au îndrăgostit pe loc, iar miile de kilometri care îi despărțeau nu au stat în calea iubirii lor. După doar trei luni de relație, din care doar câteva săptămâni petrecute efectiv împreună, Lucian a decis să se mute în Dubai cu Anamaria.

Pe 31 ianuarie, stewardesa româncă a avut un zbor de la Lisabona spre Dubai, zbor în care s-a îmbarcat și Lucian pentru a se muta definitiv cu ea. Însă, Anamaria nu se aștepta la surpriza imensă pe care i-a făcut-o iubitul ei în timpul acelei curse.

Pentru Lucian, emoțiile abia acum încep. Compania aeriană pentru care iubita lui lucrează fiind una arabă, aceasta are o politică foarte strictă. Tânărul se temea că dorința lui de a o cere pe Anamaria de soție, în timpul programului său de lucru, nu va fi acceptată de restul echipajului de zbor. Dar a rămas plăcut surprins de cooperarea pilotului și a celorlalți însoțitori de bord.

„A vorbit cu colegii mei și a aranjat totul, deși zbura prima dată cu această companie. A fost ceva extraordinar, chiar căpitanul a făcut anunțul. Erau 270 de pasageri pe acea cursă și toți au aplaudat. Am zis ‘Da!’ cât am putut eu de tare”, a povestit Anamaria.

Cei doi își trăiesc acum povestea de iubire în Dubai și, după ce le va trece starea de euforie, vor începe pregătirile de nuntă, care va fi în România.

 

Sursa: unica.ro